Велико Търново с референдум за "Синя зона"

  • 26 март 2013 14:40

  • 1170
  • 1
Велико Търново с референдум за "Синя зона"
©

Нов референдум се задава за великотърновци веднага след парламентарните избори. Станислав Недков-Стъки и съпругата му Юлияна Дончева, като членове на ГОРД ще организират референдум за сините зони в старата столица.

Подписката ще стартира по Закона за местното самоуправление и ще е след изборите за да няма спекулации и за да не ги обвинят, че трупат предизборни дивиденти.

"Въпросът ще е конкретен - "Да бъде ли премахната синята зона във Велико Търново". Подписката след това ще бъде внесена в Общината. Недков обяви, че ще е водач на листата във Велико Търново за предстоящите избори от ГОРД. "Вече сме поканили и хора от протестиращите, които ще бъдат включени в лисата. Те са от първите излезли на улицата, а не внедрените по-късно", каза Недков.

Той бил готов да седне на една маса със Сергей Станишев за да разговарят за коалиция, но при условие че лидерът на БСП признае своята вина за състоянието на България в момента. От плановете за коалиция отпадат също ГЕРБ и всички партии около тях. "Абсурд е да се коалираме и с Миглена Кунева", каза Стъки.

Последвайте канала на

1170 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Добри

2013.04.01 | 04:43

1
Стъки вече се е научил на политика!Добре се е измъкнал на въпроса за коалиция със Станишев!Червената гад никога няма да признае вината си

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини