Кулезич: Самозаплванията са чудовищен акт

  • 21 март 2013 07:55

  • 1078
  • 5
Кулезич: Самозаплванията са чудовищен акт
©

Чувствам неудобство, че трябва да коментиран такава чудовищна трагедия като самозапалванията, заяви журналистката Люба Кулезич в сутрешния блок на Нова телевизия. Според нея българите живеят в страшна липса на комуникация. „Не мога да кажа дали е форма на протест, но това е форма на отказ на живота, зов да те чуят. Това, което се случва е като пестицид, който трови обществото ни“, смята още тя.

Според директорката на психиатричната клиника „Св. Иван Рилски" в Курило д-р Цветослава Гълъбова българите имат много проблеми и те започват още от семействата. „Децата ни са свидетели на много агресия и това си личи от инцидентите в училищата. „Когато един човек е доведен до крайно състояние, той се пита с какво ще му помогне един доктор и затова не търси помощ от него, а прибягва към самозапалването. Това е много дълбока криза в едно общество“, смята тя.

Кулезич заяви, че, когато забравиш Бог - идва дявола. Това, което се случва с тези хора е инквизиция, те изгарят себе си като еретици на клада. България познава глада, но не той води до отчаяние, а неразбирането е проблемът. Не искам да живея в такава държава, заяви журналистката.

Когато се взема решение за самоубийство, като всяко друго човешко решение, в него се влиза всеки влиза с цялото си същество, заяви д-р Гълъбова. Мизерията е чутовна и хората се палят заради нея. Аз не съм виждала такава мизерия и ми е чудно, че хората, които се палят са толкова малко. България не започва и не свършва със София, каза още тя.
 

Последвайте канала на

1078 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2015.05.05 | 15:27

5
sparujenata kurva kuleziz da q zukam v ystata
Gadina

2015.05.05 | 15:26

4
Го казва брадовчетката на един от големите монополисти в България........
666

2015.05.05 | 15:26

3
Я си е.б.и майката мумия спаружена!!!!!

2013.03.23 | 21:38

2
"Аз не съм виждала такава мизерия и ми е чудно, че хората, които се палят са толкова малко." Това ако наистина го казва психолог,или е много некадърен или е болезнено откровен (което е крайно непрофесионално).
potrebitel

2013.03.21 | 10:51

1
Аз не го разбирам така.Това се нарича съпричастност,мъка, призив да не се палят повече.Защо мислите,че известни хора нямат право на мнение.Престанете да се изкарвате прави само вие.Между другото не мисля,че има платени драскачи,които обвиняват в тези форуми.Имат си свободата на гняв,омраза,болка,разбиране,неразбиране.

Добави коментар

Водещи новини