Търсят началници в митниците - на Кулата шефът с 1200 лв. заплата

  • 21 март 2013 06:14

  • 1536
  • 1
Търсят началници в митниците - на Кулата шефът с 1200 лв. заплата
©

Митниците търсят началници за осем пунктове и бюра в страната. Последният обявен конкурс е за шеф на Кулата. Документи на мераклиите да оглавят митническото бюро между България и Гърция се приемат до 22 март.

Кандидатите трябва да са завършили право, икономика или технически науки и да имат поне степен бакалавър. Другото изискване към тях е да са с поне четири години опит в митническия одит или да имат придобит трети младши ранг в държавната администрация. Заплатата на бъдещия митнически шеф на Кулата ще бъде между 900 и 1200 лв. След като изтече срокът за приемане на документи, одобрените кандидати ще преминат още три етапа на конкурса. Всеки от тях ще трябва да издържи практически изпит, тест за психологическа пригодност и да премине успешно интервю. Този, който се справи най-добре с изпитите, ще оглави митницата на Кулата. Капитан Андреево също ще има нов шеф. Конкурсът за това вече е започнал. След първия етап - набиране на документи, са одобрени трима кандидати за длъжността. Кой ще заеме едно от най-трънливите кресла в митниците, ще стане ясно до края на месеца. Предишният шеф на бюрото беше освободен през май миналата година след скандал за корупция на митничари, работещи в звеното.

Другите митнически пунктове и бюра, за където с конкурс се търсят мераклии за шефове, са Отоманци, Логодаж, Златарево, Пристанище Лом, Брегово и Карлово. Всички нови шефове на митнически бюра и пунктове ще бъдат с минимална месечна заплата от 900 до 1200 лв. Срещу това възнаграждение те ще трябва да организират максимално добре работата в съответните звена и да предотвратяват корупция и други порочни практики.

Последвайте канала на

Novini.bg
1536 1

Коментари 1

Добави коментар
LG

2013.03.27 | 07:41

1
АЗ СЪМ С ПРЕДИМСТВО ЗА ТАЗИ РАБОТА ! ВЗЕМЕТЕ МЕ,ЗАЩОТО НЕ ИСКАМ ЗАПЛАТА ! УРА-ШЕФ НА МИТНИЦА/АБЕ АЗ ДА НЕ СЪНУВАМ/ ! ?

Добави коментар

Водещи новини