Цачева осъзнала бедността на хората, когато те излезли на улицата

  • 11 март 2013 13:15

  • 1254
  • 4
Цачева осъзнала бедността на хората, когато те излезли на улицата
©

Председателят на 41-то Народно събрание Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 осъзнала, че балансът между финансовата дисциплина и политиката за създаване на работни места е нарушен, когато хората излезли да протестират срещу монополите и високите сметки за ток. Това стана ясно от интервю с Цачева за предаването "12 +3" по БНР. 

Тя подчерта, че в последните дни от работата на парламента е важно да се свършат неотложните задачи, свързани със законодателната дейност. Недовършени обаче ще останат законопроектите за водите, за службите, за предучилищното и училищното възпитание.

Тя прогнозира, че разпускането на парламента ще е вероятно на 14 или 15 март, което става, според Конституцията, с указ на очаквания утре служебен кабинет.

Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 смята, че еврокомисар Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование допуска възможността страната ни да вземе заем, за да се повишат доходите, но не от служебното правителство, а от правителството, съставено след предстоящите парламентарни избори. Тя очаква служебният кабинет да успокои гражданите и да следи за точното изпълнение на бюджета, както и да подготви и да проведе избори, които да не бъдат оспорвани.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1254 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
:O

2013.03.12 | 15:44

4
Сития на гладния не вярва!!!
"Н"

2013.03.12 | 15:44

3
За какво са ни политици, които гледат само собствената им чиния да е пълна,а са слепи за обикновенните хора.Нали точно тези хора са ги избрали.Или...след като влезнат в парламента, политиците си слагат черни очила и тапи в ушите.И какъв е извода?Просто ние сме им нужни само за да ги изберем и веднага сле това ставаме ненужни.

2013.03.12 | 15:43

2
Така е.Аз лично никога не съм гласувала за Сидеров,защото беше краен, стойката му на митинг беше стряскаща, но в последните години взе да се променя пред очите ни.Днес научих за най-важните му точки на изборите и ще гласувам за него.Изглежда сериозен и уверен в това , което говори.А защо ли пък всички лидери на партии не вземат неговите идеи в програмите си.Хайде ,да си отговорим защо НЕ.Защото са велики и неповторими и това не ги интерисува.

2013.03.12 | 12:08

1
NAGLOST ¡¡¡¡ TA TQ NE ZNAESHE LI TOQ NAROD KAKVI ZAPLATI VZEMA .¡¡¡¡NALI E NARODEN PREDSTAVITEL ZATOVA DA SE SRESHTA S XORATA I S TEXNITE PROBLEMI .

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини