Политолог: Печеливши от сегашното положение са Сидеров и Костов

  • 11 март 2013 07:53

  • 1669
  • 3
Политолог: Печеливши от сегашното положение са Сидеров и Костов
© Булфото

Последните социологически проучвания не могат да уловят и преценят мнението на хората, защото нещата се променят много бързо.

Това заяви в студиото на TV7 Румяна Коларова, политолог. Тя коментира социологическо изследване за нуждата от гражданска партия Политическите сили не смеят да покажат свои представители пред протестиращите. Печелившите в момента са "Атака" и Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -. Те трупат гласове в момента. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г все още е на власт, но ГЕРБ ще имат статута на партия, която не е изкарала мандата си. Всички политици в момента играят играта-всички сме виновни, но ние сме единствените, които могат да оправят нещата, категорична беше Коларова. Новите хора в политиката не винаги могат да решат проблемите. Протестиращите трябва да се замислят, дали сред старите политици няма някои добри и можещи, посъветва Коларова. Не се наемам да коментирам избирателната активност и колко партии ще влязат в парламента. Нещата се менят много бързо. Премиерът в оставка трябва да остави Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното сам да си избере служебния кабинет и да да не му се меша в работата, завърши тя.

Евелина Николова, която е част от екипа провел изследването, беше на мнение, че партиите не се опитват да яхнат протеста. По наше проучване, избирателната активност ще бъде 62% и при това положение в парламента ще влязат пет партии-ГЕРБ, БСП, ДПС, "Атака" и "Движение България на гражданите", обясни тя.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1669 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

2013.03.15 | 20:03

3
ТО ПЪК КОЙ ЛИ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА КОСТОВ МАНГАЛА И ЗА БОЙКО ПОМИЯРА
NBB

2013.03.15 | 00:06

2
Е ми кой да печели,Борисов и Станишев ли.
АТАКА!

2013.03.15 | 00:06

1
Само АТАКА ще ви разгроми - грабители долни!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини