Бащата на Илия Павлов: Истината за убийството му ще излезе наяве

  • 08 март 2013 11:49

  • 4198
  • 1
Бащата на Илия Павлов: Истината за убийството му ще излезе наяве
©

“Децата по-лесно биха прежалили родителите си, но родителите по-трудно прежалват децата си. Постоянно съм му говорил за тия работи, да намалим темпото, да не бърза толкова, защото завистта е много голяма, но той като млад човек казваше: “Не бой се, баща ми!”. Сега няма какво да му кажа, той знае.” Това промълви 10 г. след смъртта на Илия Павлов баща му Павел Найденов, пише "24 часа".

Вчера в гробницата параклис на боса на "Мултигруп" край бившата резиденция в Арбанаси се събраха около 30 негови приятели, за да го почетат. Панихида отслужи игуменът на Преображенския манастир отец Георги. Поредната запалена пура бе оставена върху черния мраморен саркофаг в параклиса.

“Мисля, че истината за убийството на Илия ще излезе, но може би ще се отчете като историческо събитие. Нещата са на дневен ред, но зависи от следователя някой да си признае за ред убийства”, каза Павел Найденов.

Бившият шофьор на покойния шеф на “Мултигруп” Димитър Джамов нарече “измислица” версията, че убиецът на Павлов е от разбитата група за поръчкови убийства “Килърите”. "Илия бе убит заради силата, която придобиваше във времето", коментира Джамов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4198 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.07.13 | 12:13

1
всеки излязъл от червеното котило трябва да бъде ликвидиран вампири и таласъми

Добави коментар

Водещи новини