Марешки: Варна се нуждае от честни избори

  • 07 март 2013 08:15

  • 1823
  • 2
Марешки: Варна се нуждае от честни избори
©

Варна се нуждае от честни избори. Това заяви Веселин Марешки в сутрешния блок на БНТ по повод протестите в морската столица и оставката на кмета на града Кирил Йорданов.

Според Ивайло Митковски, който е общински съветник,  когато малките хора започнат да хвърлят големи сенки - мракът е близо. Много малко хора, които мислят какво трябва да се направи за града ни влязоха в управлението. Станахме пример за купуването на български гласове, не говоря за циганските. В един момент гражданите на Варна станаха опозиция и те се почувстваха обидени от това. Когато един процес остане без контрол, той се изражда, това е нормално, смята още той.

Борислав Гуцанов, общински съветник от БСП, заяви, че България се е върнала години назад при това управление. Хората не могат да си платят сметките, няма работни места и това не се само във Врана, а в цялата страна и това е страшно.

На въпрос дали ще се развалят неизгодни сделки за града, Гуцанов заяви, че трябва да се извадят всички сделки за последните 4 години и те да се проверят. "Ако сред тях има неизгодни - те трябва да се прекратят. Също така е необходимо да се определят приоритетите на града, а не да се лашкат партиите от една крайност в други", категоричен е той.

Трябва да се говори само за морал във всичко, което се случва в града ни, смята още Марешки.

На въпрос как ще убедят хората, че политиците не се еднакви, Марешки заяви, че той идва от бизнеса и никога няма да е политик. "Специализирал съм се в това да вземе нещо съсипано и разграбено и да го оправя. Обграждам се с квалифицирани хора, за да мога да работя добре", смята той.

Иван Портних от ГЕРБ отговори на същия въпрос с думите, че те са подходили изключително отговорно към бюджета на града и това ще се види през тази година. Той допълни, че господата от предния мандат са провалили избора на изпълнители и за това една година не е имало ремонтни дейности във Варна.

Митковски заяви, че хората са заявили ясно какво искат. "Няма да се кандидатирам за кмет и най-вероятно няма да продължа да се занимавам с политика", каза той.

Последвайте канала на

1823 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
batpan4o

2013.06.30 | 03:23

2
СПОКО ЗНАЕМ ГО -НА ПРОТЕСТА ГО ЗАМЕРЯХА С ЖЬЛТИ СТОТИНКИ КАТО ДОИДЕ ПРЕДНАТА НЕДЕЛЯ В 14.30 НА КРАЯ И СЕ ОПИТА ДА КАЖЕ НЕЩО.ТИ ВИЖДАЛ ЛИ СИ Я ТАЯ КРАСТАВА ЖАБА ЛЯТОТО НА ПЛАЖА-ЦЯЛОТО МУ ТЯЛО Е ПОКРИТО С НЯКАКВА ЕКЗЕМА-ПСОРИАЗИС-НА ЧЕРВЕНИ ПЕТНА-ИМА НЯКАКВО ЗАБОЛЯВАНЕ.ГНУС И ОТВЬН И ОТВЬТРЕ Е НЕЧИСТОПЛЬТЕН.ТОЛКОЗ ЛЕКАРСТВА ПРОДАВА А НЯМА ЛЕК ЗА НЕГО-ТУИ МУ НАКАЗАНИЕТО ОТ БОГА.

2013.06.30 | 03:23

1
ZJLA VARNA ZNAE KAK DOLNATA MUTRA MAGARESHKI KUPUVASHE GLASOVE ZA KMETSKIJ TRON..EGASI BIVOLSKITE O4I DETO IMA

Добави коментар

Водещи новини