Психолог: Брендо трябва да знае повече за отвличането на дъщеря си

  • 05 март 2013 17:39

  • 1945
  • 3
Психолог: Брендо трябва да знае повече за отвличането на дъщеря си
©

"Изключително стресова е ситуацията, в която е изпаднала отвлечената дъщеря на Евелин Банев - Брендо", заяви в ефира на БТВ психологът Тодор Тодоров. Той изрази надежда похитителите да се отнасят добре с Лора и много бързо да приключи тази ситуация.

Психологът поясни, че със сигурност създалата се ситуация не е добра за психиката на едно дете. "Предполагам, че ако всичко  приключи добре, после могат да се вземат адекватни мерки, и момиченцето да продължи да живее нормално", смята Тодоров.

Той бе категоричен обаче, че ако има преговори с похитителите, те трябва да се водят от колеги, които разбират от това. Психологът сподели, че не знае колко време ще продължи всичко и поясни, че всичко зависи от исканията.

"Не мога да кажа дали има Наглите 2, но като се има предвид кой е единият родител, смятам, че той може да знае нещо повече", каза още Тодор Тодоров.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1945 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
e

2013.03.06 | 20:48

3
Nishto obshto nyama Brendo s tova,nito negovite 'priznaniya" !!!
Полегнала е Тодора

2013.03.06 | 16:29

2
Тодоре, да не би да си патолог, т.е. тези дето им дреме на задника за жертвата. Такива простотии не съм чувал и от цвъци, или пък от травестита - оня с руската порнография.
fg

2013.03.06 | 16:28

1
жалко че хубавото момиченце трябва да е жертва на шепа изроди НО татко му добре знае къде дължи какво дължи и чии интереси е пресякъл Та вместо да въртите по нивите му дръннете един телефон

Добави коментар

Водещи новини