Скандал тресе Община Враца

  • 04 март 2013 19:08

  • 1204
  • 1
Скандал тресе Община Враца
©

Скандал избухна днес във Враца между ръководството на Общинския съвет и кмета на града Николай Иванов. Двете страни си отправиха взаимни обвинения за безстопанственост и безотговорно управление, както и за саботиране на местния бюджет заради партийни интереси.

От председателството на местния парламент казаха, че нападките по време на обсъждането на проектобюджета целят да отвлекат вниманието на хората от истинските проблеми. А това са многобройните дупки по улиците, забавянето на водния цикъл и извозването на отпадъци от закритата оловно-цинкова мина в балкана, предаде БНТ.

"Има ли истина в това, аз не знам, но това трябва да бъде проверено, че този отпадък е извозен на обектите на водния цикъл. Къде ще отидат тези химикали при една авария на водопровод?", заяви Петя Аврамова, председател на Общински съвет-Враца.

Кметът Николай Иванов веднага уточни, че по сигнал още преди дни е била извършена проверка на място.

"Проверката установява категорично, че такова нещо няма, такива нерегламентирани действия не се извършват. Това е едно изкуствено заблуждаване на населението и всяване на паника", изтъкна Иванов.

Конфликтът, който избухна днес между общината и общинския съвет, отдавна е публична тайна и според местните хора това противопоставяне на двете институции носи само негативи за града.

Последвайте канала на

1204 1

Коментари 1

Добави коментар

2013.03.05 | 10:00

1
Тия наред ли са? Какъв дневен ред, бе? Хората искат ВАС и ТИМ да ви няма!

Добави коментар

Водещи новини