Бойко Борисов на антистрес лекарства още няколко дни

  • 01 март 2013 06:21

  • 1745
  • 3
Бойко Борисов на антистрес лекарства още няколко дни
©

Хапчета за кръвно до края на живота си ще пие Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Предписа му ги шефът на болница "Лозенец" проф. д-р Любомир Спасов. Отделно още няколко дни Борисов ще приема и антистрес лекарства, съобщава "Стандарт".

На премиера в оставка му е забранено да се натоварва физически, да играе мач и тенис, да гледа телевизия и да слуша радио, както и да пуши пури. Емоционални разговори или срещи също не били препоръчителни.

Борисов бе пуснат да си ходи от бившата правителствена болница в ранни зори вчера, допълва "Стандарт". По документи обаче той е изписан в 14,25 ч. Най-вероятно е бил откаран направо в дома си в резиденция "Бояна". Докторите го посъветвали още 24 часа да остане на легло и да си почива.

"Препоръчах му домашен стационар", заяви за "Стандарт" проф. д-р Спасов. Той се е разбрал с Борисов за контролен преглед другата седмица. Дотогава проф. д-р Любомир Спасов ще посещава Борисов в "Бояна", за да следи състоянието му. "Стандарт" научи, че достъпът до Борисов е ограничен дори за кметове и висши функционери от ГЕРБ.


Междувременно в болница "Лозенец" за прегледи вчера отидоха депутатът от БСП Атанас Мерджанов и колегата му от ДПС Рамадан Аталай. И двамата заявиха, че били по лична работа в болницата.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1745 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.03.01 | 08:49

3
Няма да гледа телевизия, да слуша радио, да се среща с който и да е...Той вече не съществува за България...А дали това не е номер да се покрие?...
нико

2013.03.01 | 08:48

1
Зарадим неговото "заболяване" не може вече 3 ден да се проведе министерски съвет и да се вземат важни решения . Като е стресиран да отива в някоя психиатрия да се лекува . Не искам начело на дървата да е психо :)

2013.03.01 | 08:49

2
А може би ги е страх, че Волен Сидоров пак ще дойде и затова отлагат...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини