Порталът на общините надцака Евгени Минчев за Ролекса на Николай

  • 27 февруари 2013 19:48

  • 1242
  • 1
Порталът на общините надцака Евгени Минчев за Ролекса на Николай
©

Ролексът на пловдивския митрополит Николай, който дари скъпата вещ, за да покрие високата  януарска сметка за ток на храма "Света Марина", ще бъде продаден за 6000 лева.

Златният часовник ще бъде закупен от портала на българските общини Kmeta.bg, а екипът на сайта е решил да го подари на абитуриент, който ще бъде избран от журналисти от националните медии, заявява изпълнителният директор на портала в съобщение изпратено до novini.bg Боян Томов.

След като дядо Николай обяви намерението си да продаде една от малкото си лични вещи, за да събере пари за сметката от 2940 лeвa, се намери още един благодетел, който обаче предложи 5000 лв.

Евгени Минчев също научил, че дядо Николай не може да си плати сметката за ток и се обадил в Пловдивската митрополия с оферта. "По думите им беше ясно, че са щастливи, че някой се е намерил да им даде тази сума. Десет минути по-късно се обадиха, за да ми кажат, че митрополията има друга воля и това е волята да се даде този часовник на търг," разказа пред БТВ Евгени Минчев, който останал неприятно изненадан.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
1242 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
e

2013.02.27 | 21:41

1
Относно: до дядо "Неофит" и съдружниците на византийския "Гръцки козел"-сегашнияправославно-католически "звяр" Дата: Сряда, 2013, Февруари 27 20:29:24 ЕЕТ Понеже отправяш призиви-разни,чуй ! Първо докажете,че сте църква,като започнете с Първа и Втора заповед,после подробностите.Другото, което трябва да знаете,че "турболенцията" за,която говори Плевнелиев е вследствие на разпрострялото се безбожие и приемане на "звяра" то управляващи и заблудените вярващи.Още малко ще се криете зад двуличници,като Плевнелиев и другите "покровители" от поредицата "зависими".Чуйе ,та го запомнете това,защото времето е близо !

Добави коментар

Водещи новини