Протестиращите в Добрич застават зад правителството "в сянка"

  • 27 февруари 2013 12:55

  • 1225
  • 2
Протестиращите в Добрич застават зад правителството "в сянка"
©

Протестиращите в Добрич застават зад проекта за създаване на гражданско правителство "в сянка", съобщи на пресконференция Пепа Рашева от координационния център на протеста, цитирана от БТА.

По думите й бъдещият кабинет от експерти ще упражни граждански натиск за намаляване цената на електрическата енергия и за бързо решаване на други наболели проблеми на хората. Предсрочните избори за парламент не са решение, защото първо Изборният закон трябва да бъде променен, така че да е сигурно, че няма да има фалшификации на вота, каза Рашева. Тя допълни, че протестиращите са готови да бойкотират изборите.

В последните дни се правят опити да се омаловажат и обезличат протестите чрез внедряване на "спящи клетки" и кухи структури - сдружения, фондации, които не са действали от години, коментира Деньо Павлов - един от координаторите на протеста в Добрич. По думите му включването на тези организации ставало по команда и протестиращите се разграничават от тях. Протестно шествие тази вечер ще премине през Добрич, но по нов маршрут, съобщиха от координационния център. Протестиращите граждани ще се съберат и на националния празник 3 март.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1225 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
72

2013.04.20 | 13:42

2
Тая ПЕПА и тоя Деньо ,няма ли да се скрият някъде! Нямат място на протестите на народа! Те са координатори на АТАКА! Тая алчна малоумна тиква е толкова нагла, че просто нямам думи.По всички форуми я плюят и тя пак! Ама то като харчиш партийни пари няма как да не си ги заслужиш! То пък само това остана да ни управляват хора,които си изкарват хляба с шарлатанщини.Масажисти които използват енергията на вселената и още куп глупостИ! ВИЖТЕ В ГУГЪЛ КАКВО ПИШЕ ЗА БЕЗПАРТИЙНАТА ПЕПА РАШЕВА И АТАКА

2013.02.27 | 15:46

1
Остава да си намерят и държава за това правителство.

Добави коментар

Водещи новини