Бой на Орлов мост! Шофьор проби блокадата, качи младеж на капака (галерия+видео)

  • 26 февруари 2013 20:20

  • 27667
  • 97
Бой на Орлов мост! Шофьор проби блокадата, качи младеж на капака (галерия+видео)
© Булфото

Протестиращите в столицата отново блокираха Орлов мост в посока бул. "Цариградско шосе".

Стигна се и до разправии с цивилни граждани, опитващи се да преминат с колите си. Демонстрантите счупиха задното и предното стъкло на лек автомобил, опитал да премине през тях на Орлов мост. Младеж се озова на капака на автомобила, който продължи хода си няколко метра, преди да бъде спрян от демонстрантите. Стигна се до бой. Полицаи отведоха шофьора на лекия автомобил, опитал да премине през блокадата на протестиращите. На светофара шофьорът опитал да премине с автомобила си, но протестиращите не му позволили. По думите на очевидци той слязъл от колата, ударил няколко души и пак се качил в колата си като показвал неприлични знаци. След намесата на полицията мъжът е качен в микробус на полицията.

Двама мъже и едно момиче са пострадали, след като шофьор на Опел помете протестиращите на Орлов мост, опитвайки да пробие блокадата им. Линейка откара двамата ранени, чака се втора за пострадалото момиче, което е с наранявания в крака.  „Опитахме се да спрем автомобила, но той тръгна с мръсна газ и поради факта, че нямаше как да се мръднем настрани, предпочетох да се хвърля върху предния капак. В следващия момент се набиха спирачки и аз се изтъркалях напред", каза пред журналисти един от пострадалите, който е бил блъснат от автомобила. Протестът на Орлов мост вече приключи.

24-ма младежи са задържани в столични полицейски районни управления по време на днешния протест до 20.00 часа, съобщиха от пресцентъра на МВР. Според събраните досега данни от СДВР, повечето от тях носели забранени при масови прояви предмети – палки, боксове, ножове. Един от младежите е в столично полицейско управление за установяване на самоличността му. Част от задържаните са с криминални прояви. Те са отведени в Девето и Първо РУП.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
27667 97

Коментари 97

Добави коментар
бако

2013.02.28 | 13:11

97
На изборите НЕ трябва да се гласува. Хората да Не гласуват. Да няма партии в България-всички са се насрали и са измамници. Единствено Волен Сидеров и Атака са може би добро решение, но няма как да спечелят изборите. За това избирателните урни да останат празни. Сегашния протест трябва да се доведе до край. Иначе народа си остават РОБИ завинаги. Не трябва да се вярва на (куклата-президент на конци). Сега се опитват да замажат положението с думи и обещания за да се успокои народа и всичко ще продължи постарому. И да ви намалят с 8 процента тока, ще дойдат 1-2 поносими сметки и после пак ще ни шибат. А народа трудно ще се вдигне втори път. 23 години се сменят партии и ви лъжат, пропусне ли се този момент господ да е на помощ на българския народ-ама и господ няма да може да му помогне. Всички партии и монополи ВЪН.
Nasko

2013.02.27 | 17:35

45
Който не гласува-ще гласува за ГЕРБ и техните 1000000 цигански гласа + 150000 гласа на аднинистрацията + техните роднини!Те вече имат 25% процента!Това ли искате?Мутрата премиер-президент-премиер-президент до края на живота ви?Тогава не гласувайте и знайте ,че сами си сложихте ХОМОТА-после ще си го теглите и вашите деца и те ще го теглят!!!
офцата бако

2013.02.28 | 13:11

96
А знаете ли двете причини за оставката на герб-(да не носят отговорност за безобразията си и да не могат да се пипнат монополите). Властващата партия и опозицията се карат за пред народа, а всички заедно го смучат. Битката е коя партия ще е на власт та да смуче повече от опозицията. През 4 години всичко се повтаря, само дето овчия народ не може да го разбере и си мисли че като си отидат едните и избере другите всичко ще се оправи. Глупав народ за съжаление. Сега ВЕДНАГА не се ли каже НЕ на партии избори и монополи ни чакат бедност и мизерия не още 23 а 1123 години. И да знаете- няма световна криза. Тя е измислена и създадена от група мултимилиардери. И ЕС е измислен за поробване на нации. А българския народ са овце които търпят всичко и лесно могат да бъдат излъгани. Това за съжаление е факт.
...

2013.02.27 | 23:58

87
чак и стъклата му чупите са кой ще вземе на човека нови ? вие ли ???
КРИСТИЯН

2013.02.28 | 13:10

95
Майка ти ще му купи , тъпанар такъв. Той кара пиян, без документи и е хващан с наркотици "кой ще му ги плати", чорлав!! Бях на протеста вчера и днес пак и така.. до ПОБЕДАТА!
Мутризирани българи

2013.02.28 | 13:10

94
Въпроси: 1. Какво правеше тая провокаторка женицата на пияния и без книжка "шофьор" прегазващ мирни протестиращи, ако не е провокаторка каква е? 2. Тоя я вика и я псува и тя се качва в колата му, защо? 3. Защо почна да се заканва на протестиращите че ще ги гази? 4. Защо тръгна с форсиран двигател срещу хората? 5. Защо на тая конфликтна точка нямаше кьорав полицай? 6. Защо продължи напред в хората че и увеличи скоростта? 7. Петдесет метра влачене на момчето на капака няколко метра ли са? 8. Ще го съдят ли за друго освен за каране пиян и без книжка? 9. Тия които го защитавате платени ли сте или неосведомени? 10. Тия същите за какво се борите? 11. Вместо да се разправя и да гази пенсионери жени и младежи не беше ли добре да заобиколи след като всеки ден протестите са там? 12. Не можеше ли да почака 10 минути че блокадата да приключи и да мине? Или тогава нямаше да му се купи нав автомобил от режисьора му? 13. Абе вие българи ли сте, харесва ли ви скъпия бензин, газ, ток, вода, парно, мобилни услуги, олигархията, тим, мутрите. 14. Защо само тоя пияния се нервеше и една мутра в скъпарски джип а останалите клаксонираха и подкрепяха протестиралите? 15. Аз съм против арогантните мутровиди и против пияни неправоспособни шофьори прегазващи мирни протестиращи, а вие?

2013.02.28 | 13:09

93
16.Pro4eti kraq na statiqta! 24-ма младежи са задържани в столични полицейски районни управления по време на днешния протест до 20.00 часа, съобщиха от пресцентъра на МВР. Според събраните досега данни от СДВР, повечето от тях носели забранени при масови прояви предмети – палки, боксове, ножове. Един от младежите е в столично полицейско управление за установяване на самоличността му. Част от задържаните са с криминални прояви. I 17.Skrii se,za6toto tozi nikade nikoi ne pisa,4e 6ofjora na kolata e bil pijan!!!Na horata IM PISNA OT IDIOTI KATO TEB!
прост-аци

2013.02.28 | 13:09

92
Исканията на обществото е за ревизия на цялата политика на България през последните 24 години (защото отпреди това съвсем е заминало), което включва търсене на политическа и съдебна отговорност на всяка личност и партия, а не само на едни да се търси сметка. Точно заради това сега всичко пак се подменя и има разни идиоти по форумите, които пишат глупости, дали им плащат или ги е страх... Хората искат справедливост. Смърт за мафията и националните предатели!
младеж

2013.02.28 | 13:08

91
Подкрепям простестите изцяло, но се питам тези младежи които изпочупиха колата, дали ако на мятото на тази количка бяха 2 джипа мутри,щяха ли да трошат и блъскат??? едва ли....
xxl

2013.02.28 | 13:08

90
mama im da .... narkomanska,chupqt i bqgat trepane iskat

2013.02.28 | 13:08

89
Абе "младеж", да се беше писал "Голямата мишка" ако наистина мислиш че 2 джипа с тикви могат да бутнат няколко хиляди души, на които всякакви тъпанари (в това число и т.нар. мутри) са им скачали по главите повече от 20 години и са ги довели до просешка тояга?!... а ако се беше появила онази "Голямата мутра" от ФК; "Бистришките тигри" със 10-те си еничера охрана и 3-те американски ланд-крузера не бой, ами даже и секс щеше да гледаш!
...

2013.02.27 | 23:59

88
мишки и за кво спирате движението ??? хората си имат работа и не са като вас ... тва ако съм аз минавам през неколко от вас и нема и да спирам смешници и му скачате после 10 човека, ма така сте вие: много сме силни сме, сам съм по тих съм от тревата

2013.02.27 | 23:57

86
Смърт на грегорианците !Да живее чалгата !
figil

2013.02.27 | 11:13

17
От коментарите по - долу , оставам с впечатлението за организирана манипулация. Колко ти плащат , да пишеш такива коментари (пиша в единствено число , тъй като няма да се учудя , ако само един човек ги пуска тези постове с различни никове ) . Неприятно е колко лесно може да се повлиява на масите , но е факт . Не говоря само за подозренията ми тук , но и за всякакви медии .
НГЗ

2013.02.27 | 23:08

85
Прав сте, есента на подобен олигофрен на Петте кюшета на дясно към Хр. Ботев − форсираше и свиркаше с кочената си на майка с количка че се бави на зелен светофар ... та около 5 минути го бих "по антенките" та забрави как се качва в автомибил − оред или отзад !

2013.02.27 | 23:07

84
Големи бабаити ,набиха и строшиха старото Опелче на едно голобрадо момче. защо не започнете да чупите лимузините и джиповете на мутрите ,а ? "Демократи"

2013.02.27 | 11:19

25
Пълни комплексирани мишки братле....по еденично ще ревнат от два шамара ам иначе в група са големи бабаити

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини