Сигнал до novini.bg: В Добрич мутри цензурират обществените искания

  • 24 февруари 2013 19:42

  • 6467
  • 17
Сигнал до novini.bg: В Добрич мутри цензурират обществените искания
©

Гражданин с писмо до novini.bg сигнализира за "15-на младежа с вид на мутри" на протеста в Добрич днес, които са довели до засилване на общественото недоволство.

Искам да се оплача от това, че на протеста в Добрич днес имаше около 15-на младежа с вид на мутри, за които от хора около мен чух, че били боксьори, които следяха за "реда" и заедно с т.н. организатор - една жена, решаваха кой да говори и кой не, пише гражданинът и уточнява, че е било публично обявено, че всеки присъстващ ще може да се изкаже свободно своята позиция и исканията си.

Стигнало се е до там, че по средата на протеста младежите се намесили и избутали един господин от микрофона, "а с него после изгониха още 10-тина човека". Това внесе лек смут в хората. Когато шествието продължи след говоренето на площад "Демокрация", 1/4 от иначе около 3500 души си заминаха и не участваха в протестите докрай, допълни той.

Последвайте канала на

6467 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар
очевидец

2015.08.21 | 11:14

17
хаха,каква долна лъжа е този "сигнал" на гражданин. нищо подобно не се е случило,думата беше дадена на всички с предупреждението да не се влиза в политически спорове за да не стане скандал,както и се пита господина,който беше помолен да си тръгне от микрофона и съвсем внимателно бе отстранен,но не от 15 младежи с вид на мутри...младежите,които възроптаха от изказването на въпросния,както цялото множество започна да вика недоволно , за това и на човека му бе отнет микрофона,но без насилие....ако го бяха оставили можеше и да се стигне до наистина до сблъсък,какъвто не бе желан ,имаше много деца и възрастни хора, организаторите постъпиха разумно,помня много добре този случай.защото хората освиркаха говорещия и започнаха да му се заканват,известен в града пребоядисван многократно с цвета на всяка взела властта партия,всички останали бяха оставени да говорят ,но явно провокаторите,чийто план за яхване на протеста или създаване на скандал не е успял,за това и са пуснали такива лъжливи сигнали....както винаги в България ,един тръгва нагоре и другия го дърпа надолу...за това ни е такова и състоянието
Сириус

2014.08.23 | 00:10

16
Ако народа не набие мутрите както им се полага ще е обратното, но явно се страхува, независимо, че е по - многочислен и вечно ще се разотива винаги.
КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОВОКАЦИИ!- ОПОМНЕТЕ СЕ!

2014.08.23 | 00:10

15
ГЛАД, ГЛАД, ГЛАД и едри въшки, очаква българите щом шепа анархисти взимат връх и им се чуват и виждат безобразията, защо медиите /пример-Миролюба Бенатова гушна париците/ отразяваха толкова избирателно ситуацията, а на 100-200 метра от кадрите хората си пиеха кафето. 1.ЗАЩО протестиращите само искат, искат, искат. КАКВО са дали те за България? КАКВО добро допринесаха досега те/протестиращите/, освен да искат и да реват като посрани деца, също да трошат и да чупят. ИСКАМЕ!/казват те/. А какво ще дадат не казват! Водят се от принципа ``даите да дадем``. АНАРХИЯТА е над всичко! За каква правда претендират те? 2.Червените гадове поведоха стадото в условя на безредици, който те/червените гадове/ създадоха. На подчинените им електроразпределителни дружества ЕВН,ЧЕЗ,ЕОН беше наредено да издадат необичайно високи месечни сметки от които част от хората да почнат да протестират. Последваха протести, анархия и безобразия. Какво следва след и повреме на анархията /НАРОДА УЖ УПРАВЛЯВА/: влошава се или изчезва мирната и добра среда на българските и чуждите фирми, изтегляне на капитали /частично или напълно/, фирмите не могат да работят нормално, те искат сигурна среда на капиталовложенията си. Безработицата се увеличава, и ескалира почти до 100%. Е ТОВА ЛИ ИСКАТ БЪЛГАРИТЕ? Шепа червени мародери да водят за носа цяла България. БЪЛГАРИ!!! Не се подавайте на провокацията на ЧЕРВЕНИТЕ ГАДОВЕ! – ОТ ТОВА ИМАТ ПОЛЗА САМО КОМУНИСТИТЕ ОТ БКП-БСП-ДПС-АТАКА! – Без изборно гласуване МИР в България няма как да дойде/1000 човека 2000мнения/
Иванова

2014.08.23 | 00:09

14
Аз не разбрах защо биячите ли какви са не ги знам се намесиха от нищото и да гонят хората от микрофона. Ужким живеем в нормална държава а някакви си ще решават кой има думата и кой не?????
Добрич

2013.05.01 | 18:36

6
Как точно ги определихте като "биячи"?
ss

2014.08.23 | 00:06

13
za mytra kyrshym ako drapa da oceliava ak -47 .
бор

2013.05.01 | 18:31

3
мутри бяха, дори познавам двама от тях и ги знам къде работят и като какви
73

2014.08.23 | 00:06

12
А така наречената организаторка която е известна във фейсбук с фалшивото име "цвети василева", познавате ли, занете ли какво работи?От къде взема пари за тази организация?Защото в интервю по местна медия, заяви, че хората нямат пари за плакати и тя ще им усигори! А на нея кой ли ги дава?! Има много интересни неща да научите ,ако се поинтересувате! Хубаво е , че народа се вдигна но ако ще ни управлявават такива хора "ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА"
73

2014.08.22 | 23:54

11
Това е проблема!!!Отново партии!!! Пепа Рашева не е гласа на народа!!!Факта, че присъстват тези хора представяйки се като гласа на народа, а всъщност са платени говорители на различни партии е неуспорим!!!Използват отчаянието на народа, жаждата му за живот и водят своите предизборни агитации по-най безкруполен начин! Сблъсака на различни партийни интереси ще раедини хората и те ще се приберат по домовете си, ще си платят сметките за ток, ще се примирят с факта,че мизерния им живот от утре започва отново по старому, а хора като Пепа ще харчат иначе с труд изкараните пари по морето, до следващата несгода на народа! Гнусно,НАЛИ!!!
Добрич

2013.05.01 | 18:32

4
Една сериозна медия първо си проверява инфомацията, а вие ясно не сте таква! Сваления човек е бил пиян, говорел е глупости и всички на площада са го освиркали. Все някой е трябвало да го свали! Ако търсите сензация, губите си времето.
..

2013.05.01 | 18:38

10
точно така си беше нали и аз бях там ...
Иванова

2013.05.01 | 18:37

7
Нали ги видях в черно целите с бръснати глави все едно сме в 90 и лично аз не чух господина на микрофона да говори нещо лошо а те с какво темпо тръгнаха да го свалят и как го задарпаха...........................
Добрич

2013.05.01 | 18:38

9
Да носиш черно и да си с бръсната глава означа че си боксьор??? Времена на комунизма отминаха, където те стрижеха, за това че си се провинил. Черното е стилен цвят, който се носи от милиони изтънчени мъже по света. По вашата логика и виолиста Станислав Тодоров Трифонов също е боксьор.
ЗНС

2013.05.01 | 18:37

8
Бях на протеста , нямаше такова нещо... пълни измислици... избутаха го защото предварително казаха да не се политизира протеста и без никакви партийни приканвания и т.н. ето ви и част от сайта на вестник " Добруджанска трибуна" : " Енчо Липовански, споменал, че БСП е партия, която мисли за дребния производител, бе свален грубо от трибуната на протеста, като едва не се стигна до сблъсък"

Добави коментар

Водещи новини