Организатор на протестите: Искаме да се спрат делата на Топлофикация срещу гражданите

  • 24 февруари 2013 08:22

  • 2161
  • 8
Организатор на протестите: Искаме да се спрат делата на Топлофикация срещу гражданите
©

Ние излязохме срещу монополите и за това вчера се събрахме на кръгла маса в Сливен, за да обсъдим исканията си. Днес ще внесем взетите решение. Най-вероятно протестите ще продължат. Искаме да се спрат делата на Топлофикация срещу гражданите. Това заяви  Ангел Славчев, един от организаторите на протестите в  предаването "Тази неделя" в ефира на БТВ.

Искаме обществен съвет към Президентството, където да влязат експерти и представители на браншовите организации. За съжаление политиците  у нас се скриха като мишки, заяви Дончо Дудев, който също е сред организаторите на митингите.

От организаторите на протеста заявиха, че не очакват провокатори. Те са категорични, че искат решения на проблемите сега, а не след 6 седмици.

Последвайте канала на

2161 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
hunter

2013.02.24 | 13:20

5
Тия искат да фалира държавата. Това нямало да плащат, онова нямало да плащат. Ами не го консумирайте, бе другари и не го плащайте. Иначе се получава, че ние трябва да плащаме за вас. И въобще не съм съгласен 100 000 души да диктуват на 5-6 милиона какво трябва да стане. Да се направи референдум с исканията на протестиращите и ако народа ги подкрепи, значи всички сме 'за', ако ли не историята приключва.

2013.02.26 | 11:43

8
Излез на улицата и кажи ТИ какво искаш.Не стой в къщи пред компа и не давай ум!!!!!!!
....

2013.02.24 | 23:41

7
Баба ми седя цяла зима на студено... завишиха и сметките многократно... защото не може да си ги плати с нейната величествена пенсия от 120 лева. В момента я съдят за 900 лева... има хора, където не са си плащали с години и дължат на държавата по 10 000 лева ( не визирам само циганите)... дали се стига до съд при тях, но обикновенните хора, където са вече с единия крак в гроба им помагат да стъпят с 2 та. Така, че ти като си заблуден и обичаш да ти завишават сметките и да си ги плащаш, въпреки, че няма какво да ядеш си е твой проблем... Су Здраве...
Supporter

2013.02.24 | 13:20

3
Много правилно го написа. Тези по площадите днес, дето чупят и създават безредици, да се благодарят, че много други работят и си плащат сметките ,данъците, както и заплащат с труда си това, което те разрушиха през последните седмици. Повечето от тях искат само да вземат от социалните фондове и услуги, без да допринасят с труда си на обществото. Хайде, тези гневни оратори по площадите да си признаят колко и какво крадат всеки ден като имитират работа, а искат висока заплата или като ползват медицински услуги и образование, а не си плащат данъците, като се возят без билет и пр. и пр. Накратко, лесно е да искат справедливо разпределение на доходи, бензин на левче и т.н., ама и грам мисъл нямат как се създават обществени блага, нито пък повечето от тях могат и искат да работят. Да си направят партия, която ги представлява, да идат на избори или референдум и ще се види кой, кой е в тази страна. Тези от протестите да се благодарят, че има други, които в също време работят и даватне малка част от заплатите си за тях под формата на различни обществени фондове и услуги.
aleks

2013.02.24 | 23:18

6
позволявам си един савет кам исканията на протестиращите ..обарнете внимание на лихвите по кредитите,и правомощията на 4астните садебни изпалнители....
hunter

2013.02.24 | 13:20

4
Виждам, че минусите на форумните тролове се увеличават. Пак казвам ,за да се изпълнят исканията трябва референдум. Не може шепа хора на фона на целия народ, да решават бъдещето му. Ако са сигурни в правото на исканията си, да предизвикат референдум. Ще издухат супата, като видят резултатите. Утре циганите ще се вдигнат на бунтове за нова конституция и какво, гражданска война ли да чакаме. Искаме референдум, не бунтове!!!!

2013.02.24 | 11:38

2
Не им вярвам на тези назначени вожденца. Те искат да има хаос протести и затова вдига всякакви социални искания без значение дали са възможни или не са. Повечето са невъзможно. Делата на Топлофикация да спрат? Утре ще иска да спрат и делата срещу мафията.
Бащицата...

2013.02.24 | 11:36

1
Как изведнъж толкова много се загрижихте за държавата...

Добави коментар

Водещи новини