Златанов: Не е имало провокатори сред полицаите

  • 23 февруари 2013 09:45

  • 1447
  • 1
Златанов: Не е имало провокатори сред полицаите
© Архив

Както има платени протестиращи, така има и платени полицаи и сред тях има провокатори. Трябва да сте сигурни, защото в тази държава винаги става дума за пари. Това заяви Андрей СлабаковАндрей Слабаков Андрей Слабаков е роден на 13.08.1960 година в София. През 1984 г. завършва ВИТИЗ, специалност "Кино и в предаването "Тази събота" по БТВ.

Главен инспектор Антон Златанов пък реплекира, че няма нищо вярно в това твърдение. "Ние също сме недоволни. Аз също имам близки, които протестират. Полицията не оправдава чупенето и рушенето. Искам да пол моля гражданите да ни помогнат да ги локализираме и да престанат тези провокации", каза той.

Златанов бе категоричен, че на всеки един от полицаите, който е там му е много трудно, защото е част от народа и няма власт или политическа партия, която да им плати, за да бие своите близки и приятели. Това, което се случи на Орлов мост бе целено от провокаторите. Хвърлят и после бягат, крият се сред обикновените граждани, допълни той.

Попитан дали има хора, които са разпознати, Златанов заяви, че част от тях са им познати, а има и такива, които тепърва ще се разпознават. Не случайно хората скандират, че полицията е с тях. Има много от протестиращите, които след това идват и ни благодарят за толерантните действия, каза той.

Последвайте канала на

1447 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Фичето

2013.02.23 | 15:05

1
Антон Златанов е тъпа подставена пионка. Този нещастник обяснява че от жандармеристите прости не е имало платени провокатори. А какви бяха тия неандерталци които биеха наред (има го в над 10 клипа по интернет и по тв.), как минаваики назад към хората удрят всичко живо по земята? Лично отнесох поне 3 плки през ръцете пазеики си главата, защото глупаците меляха по поръчка на един господ знае кои директно целеики се в главите да се стигне до кръв. Та като искат да разбераът кои е поръчал вандалите, нека да си проверят кои поръча и на ченгесарите конкретно тва нападение на орлов мост. Поръчитела е един и същи. И като искат да се локализират вандалите, и ние искаме да се локализират биячите. Нека да се сложат индивидуални номера по щитовете, каските, и жилетките на всеки кавал в жандармерията, за да може след това и те да носят индивидуална отговорност за деиствията си. Докато не въведът ред в собствената си кочина, да не вадят претенции към отсрещната страна.

Добави коментар

Водещи новини