Найденов: Парите за тютюнопроизводителите са налични

  • 21 февруари 2013 17:09

  • 734
  • 0
Найденов: Парите за тютюнопроизводителите са налични
©

Парите за тютюнопроизводителите са налични в план-сметката на Държавния фонд "Земеделие" и има готовност да бъдат изплатени преди края на март.

Това е казал министърът на земеделието и храните в оставка Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на, цитиран от БТА, по време на Консултативния съвет по тютюна, състоял се днес в Министерството на земеделието и храните. Според Найденов тютюнопроизводителите не трябва да се притесняват от настоящите политически сътресения в страната, и че средства за тютюнопроизводство са предвидени в бюджета и ще достигнат до тях.

Участниците в Консултативния съвет са благодарили на министър Найденов за успешната съвместна работа. Министърът на земеделието е изразил надежда този, който наследи неговия пост, да прояви същото разбиране и подкрепа за сектора както у нас, така и пред ЕК, защото този сектор има нужда от подпомагане и е единствено препитание за мнозина, живеещи в едни от най-красивите, но за съжаление и най-бедни райони в ЕС.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
734 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини