Георги Кадиев: Шефът на "Софийски имоти" е Вальо Топлото 2 (обновена)

  • 14 февруари 2013 08:44

  • 1605
  • 1
Георги Кадиев: Шефът на "Софийски имоти" е Вальо Топлото 2 (обновена)
©

Шефът на "Софийски имоти" е Вальо Топлото 2, каза в ефира на сутрешния блок на БТВ общинският съветник от БСП Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в.

По думите му, с общински пари е купувано лекарства за 2 лв., за 3 лв., талони за "Синя зона", бонбони, тиган, кафемашина, подаръци и какво ли още не.  Според информациите на Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в, в офиса на "Софийски имоти" въобще я нямало обаче кафемашината. Общинският съветник попита как така те нямат право да паркират на платени зони в София, а служители на "Софийски имоти" си плащат с общински пари платеното паркиране.

Кадиев съобщи, че Диян Цветков е доведен лично от кмета на София Йорданка Фандъкова. Той изрази надежда, Цветков да бъде уволнен до края на деня.

Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в е категоричен, че заедно с Цветков трябва да си отиде и Йорданка Фандъкова, защото и тя е замесена във всичко.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1605 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.02.28 | 16:10

1
Голяма боза..наздраве Кадиев

Добави коментар

Водещи новини