Изпуши системата за гласуване в НС

  • 15 юли 2011 10:54

  • 1975
  • 0
Изпуши системата за гласуване в НС
© Интернет

Първо беше гласуван законопроектът на депутата от ПГ на ДПС Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент, с който се предлага да се възстанови отменена през 2010 г. глава от НПК за уреждане на правото на обвиняем да поиска делото му да бъде разгледано от съда, ако в досъдебното производство са изтекли повече от 2 г. при повдигнато обвинение за тежко умишлено престъпление и 1 г. за останалите случаи.

Депутатите отхърлиха предложения от Бисеров законопроект, но Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно от Коалиция за България поиска прегласуване.

Председателят на Народното събрание Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 констатира невъзможност за гласуване и даде почивка, за да бъде отстранен техническият проблем.

Предстои гласуването на законопроекта, внесен от управляващото мнозинство, за отлагането на началото на специализираните съдилища за 1 януари 2012 г.

Последвайте канала на

1975 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини