Найденов помоли зърнопроизводителите да бъдат търпеливи

  • 08 февруари 2013 17:14

  • 718
  • 1
Найденов помоли зърнопроизводителите да бъдат търпеливи
©

"Гръцките земеделски производители са в много по-тежко състояние от българските си колеги", заяви министърът на земеделието и храните Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на.

Найденов апелира към българските зърнопроизводители да бъдат малко търпеливи. Той обеща, че парите им ще бъдат изплатени.

„Ние имахме среща със зърнопроизводителите и им обяснихме защо не можем да им изплатим парите през януари”, поясни министърът.

Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на отново се извини на всички от името на правителството.  Той поясни, че им е било отправено предложение, за това да им бъдат изплатени част от парите, но те са отказали категорично, тъй като искат или цялата сума, или по-голямата част от нея. Имало е предложение да бъдат изплатени част от парите на тези, които има най-голяма нужда, като обикновено това са животновъдите, но практиката е показала, че е най-добре да се изплатят парите на всички. „Аз се надявам, че протестите няма да ескалират. Ако все пак протестират, се надявам да не възпрепятстват движението”, каза Найденов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
718 1

Коментари 1

Добави коментар
123

2013.02.08 | 20:07

1
НАЙ НЕКАДЪРНИЯ МИНИСТЪР НА БУДА СЛЕД ЦВЪЦКО

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини