Черната Златка обяви война на Николай Банев заради имот

  • 08 февруари 2013 07:41

  • 4677
  • 1
Черната Златка обяви война на Николай Банев заради имот
© Булфото

Плеймейтката Златка ДимитроваЗлатка Димитрова Златка Димитрова e родена в Бургас, зодия Телец. Завършва висше икономическо обвинява бизнесмена Николай Банев в кражба на наследствен имот. В сутрешния блок на Нова телевизия тя разказа, че през 1999 г. имотът е завещан на баща й от баба й, но бизнесменът го придобил чрез подправени документи. Оттогава бащата на Димитрова водел съдебни битки, но се разболял от рак и починал.

"Мястото е на първа линия на плажа в Бургас. Имаме си нотариален акт, който доказва правотата ни. Не може на някакъв лист да пише, че Николай Банев е собственик, а да не се зачита нотариалният акт. Баща ми се поболя заради това дело. Виждах гнева му всеки път, когато се прибираше от заседание на съда. След смъртта му продължавам битката", добави Златка.

По думите й 34-те декара са държавна собственост, дадени са за временно ползване на Николай Банев. По думите на Димитрова в момента имотът се продава на  много по-ниска от реалната цена. Тя подозира, че това се прави, за да може бизнесменът да придобие апетитната земя. Ако си върне земята, плеймейтката иска да направи на мястото бунгала и заведение.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4677 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.08.29 | 21:05

1
Абе какво ме занимавате с тази долнопробна КУ..ВА бе ?

Добави коментар

Водещи новини