Униформен полицай агитира за ГЕРБ

  • 14 юли 2011 06:54

  • 1387
  • 3
Униформен полицай агитира за ГЕРБ
©

Служителят на МВР Груди Грудев призовал селяните на битка с "триглавата ламя" на предстоящите кметски избори.

По време на партийната сбирка полицаят, който е и братовчед на депутата от ГЕРБ Иван Петров, останал със служебната си униформа и пистолет. За това разказа колегата му Димитър Христозов, пише в. "Дума".


Христозов, който е районен полицай в селото, обаче докладвал за нарушението пред ръководството на МВР-Хасково. След това излязъл в отпуск. Седмица по-късно обаче бил привикан на работа. Там му заявили, че отпуската му е прекратена и му връчили заповед за пенсиониране. 52-годишният мъж признава, че покрива нормите за пенсия. Същото обаче важи и за още 50-ина души от управлението в Хасково. Макар и по-възрастни и с повече стаж те все още са на работа.

Христозов вече е подал жалба и до комисията по дискриминация по повод спешното си "пенсиониране". Той се оплака, че бързото уреждане на освобождаването му от длъжност е подпомогнато от телефонно обаждане до шефа на районното управление Петър Петров от депутата Иван Петров.

В тази посока навежда и твърдението на хората от Черногорово, че след скандалната първа политическа сбирка се провело и второ заседание. На него униформеният Груди Грудев обявил, че документите за пенсия на Христозов вече се пишели. Това станало 4 дни, преди полицаят да получи заповедта, с която го освобождават от длъжност.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1387 3

Коментари 3

Добави коментар
Ани

2011.07.14 | 21:15

3
Поредно доказателство,че сме полицейска държава!

2011.07.14 | 21:15

2
Това не е полицейщина, това е МУТРЕНСКА проява - да "агитираш" с пистолет на колана - похвално, похвално, продължавате да ме изумявате

2011.07.14 | 14:20

1
УВОЛНЕНИЕ!!!! 23 ОКТОМВРИ!!!

Добави коментар

Водещи новини