Капон: Днес паднаха всички маски

Безсмислен е строежът на АЕЦ "Белене" и с нашата информационна кампания успяхме да убедим хората в това. Това заяви на пресконференция днес председателят на Единната народна партия Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност.

По думите й, днес са паднали всички маски. Паднаха маските на тези, които се скриха за бойкотирането на референдума за развитието на ядрената енергетика в България. 

Огромният брой негласували днес се дължи на мощната кампания, която се направи, за да се отблъснат хората, да се разубедят да излязат да дадат вот на първия демократичен референдум, обяви Капон.

Комитетът „Беля НЕ“ няма да пее в хора на всички, които са победили в днешния референдум, защото това е една лъжа. БСП се възползваха от мизерията на хората, за да направят политическа агитация, допълни тя.

От комитета ще продължат да се борят и да информират гражданите през следващите месеци за това, което се случва с проекта „Белене”.
 

Коментари

 1. 2013.01.28 | 07:00
  БСП се възползвали от МИЗЕРИЯТА на хората, за да правят агитация... Ами,защо последните 4год. от управлението на ГЕРБ се допусна да има мизерия питам аз и Борисов да отговори ДОКОГА......
 2. 2013.01.28 | 06:53
  На тази дама маската кога ще падне?
 3. 2013.01.28 | 06:53
  Тая чифутка сигурно има ветрегенератор във вагината.
 4. 2013.01.28 | 06:53
  Капон ли си Капут ли си никой не знае ,ама знам ,че,на Borisov ,ще му удариш една свирка , за лека нощ
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет