Георги Гергов: Бойко, само с асфалт няма да станат нещата

  • 13 юли 2011 09:32

  • 5689
  • 3
Георги Гергов: Бойко, само с асфалт няма да станат нещата
© Булфото

Това заяви червеният пловдивски милионер в студиото на "Гореща точка" по ТВ7.
"Не може да ми пратиш в борда адвокат от Перник, който няма кантора в София. Ще се съдим до край, щом искат", коментира той отношенията си с държавата в съсобствеността на Пловдивския панаира.

Гергов защити позицията и работата на Богомил Бонев е управлението на панаира. "Богомил ми е приятел, аз съм му кум, вярвам в него, той го може, стои добре. Нека ми предложат от държавата човек като него и ще имаме двама директори", обясни той.

Бизнесменът Гергов влезе в "късата листа" от кандидат-президенти на БСП, заедно с благоевградския кмет Костадин Паскалев, внучката на Тодор Живков - Евгения Живкова и евродепутата Ивайло Калфин.

"При нас решенията се взимат сложно, важно е да се мине през тази първа "цедка". Ще е по-голяма победа БСП да ме утвърди, отколкото да спечеля изборите", каза Гергов и допълни, че ще реши на пленума на БСП на 18 юли дали да участва. "Още не съм номинирам официално", поясни бизнесменът.

На въпрос как президентът Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в гледа на номинацията му и на възможността да седне в креслото му, Гергов каза, че наистина са близки с президента, но той не бил искал съвет от никого.

"Близки сме с Първанов, той е човек, който доказа себе си. Вторият му мандат ще се оцени след време, той направи много за България, но сега не се вижда.

Според Гергов най-добър бизнес имало по времето на Царя и след това при Трoйната коалиция, която по думите му ще получи признание след време, така както днес все повече признаваме заслугите на Тато. "Тройната коалиция е висш пилотаж, който народът си избра", коментира Гергов.

Бизнесменът изрази мнение, че Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - е направил много за държавата като премиер. 

За настоящия премиер каза: "Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се старае, но само с асфалт и инфраструктура няма да стане."

Последвайте канала на

Десислава Станева
5689 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.07.07 | 13:14

3
най-добър бизнес имало по времето на Царя и след това при Трoйната коалиция - тогава защо направихте 1-2 км магистрала само, а другото откраднахте?? С асфалт става, защото виждаме че има нещо и за нас!
gazara

2013.07.07 | 13:13

2
От кога комунистите станаха мениджъри.
2

2013.07.07 | 13:13

1
Само с кражби от мафията на Първанов, също не става. Между другото, защо повечето фирми избягаха от панаира, като дойде свинарчето ? :))

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини