Културно аташе доведе Барак Обама в село Бараково (снимки)

  • 18 януари 2013 14:24

  • 1619
  • 1
Културно аташе доведе Барак Обама в село Бараково (снимки)
© Булфото

Преди да встъпи в длъжност президентът на САЩ стъпи в село Бараково. Ричард Дамстра, аташе по културните въпроси в посолството на САЩ у нас, донесе днес в Бараково картонения макет на 44-я президент, съобщава "Булфото".

Той бе поставен на видно място в залата под аплодисментите на жителите на Бараково. "Ето господин Обама е тук", на шега обяви Дамстра в препълнения салон на кметството. Културният аташе подари на бараковци книга на президента, преведена на български език - "За Вас е песента ми". След това общинския кмет Иван Минков, кметицата на Бараково Жулиета Лазова и Лалка Иванова се снимаха за спомен с "Обама". Читалищния секретар Лалка Иванова подари на Дамстра рамка с фотоси от селото и препис на История Славянобългарская, направен от жители на селото, с препоръката да ги връчи на истинския Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1619 1

Коментари 1

Добави коментар
98

2013.01.18 | 18:56

1
доста често ме е срам да се нарека българин,особено като гледам как се мазнят на некви ционисти,които без да им мигне окото биха продали и майка си за нефт,злато и власт ....

Добави коментар

Водещи новини