Александър Томов: Плоският данък донесе само хаос

  • 14 януари 2013 07:48

  • 1533
  • 0
Александър Томов: Плоският данък донесе само хаос
© Булфото

"Плоският данък не доведе до инвестиции и няма да доведе", каза в сутрешния блок на Нова телевизия Александър Томов.

"За 5 години приходите не са се увеличили съществено и младите продължават да напускат страната ни и заради това България е на прага на демографската криза", поясни Томов. "Нужна е тотална реформа във финансовата политика на страната", според него.

"Всички политически сили в парламента по някакъв начин са обвързани с плоския данък и затова единствено нова партия може да промени нещата", смята още той.

"Плоският данък е добър за богатите и лош за бедните. Той е доказателство за хаосът  в БСП, защото бе въведен от тях", поясни Александър Томов. Той допълни, че богатите трябва да плащат и да помогнат на страната в тежките моменти за нея.

Томов заяви, че в момента само 8% от всички фирми, регистрирани по ДДС са в блестящо състояние. По думите му, междуфирмената задлъжнялост е огромна.

Александър Томов коментира и ситуацията в ЦСКА. Според него, отборът е превърнат в черна каса и ситуацията в него е изключително лоша. "ЦСКА и останалите клубове трябва да спазват много строга финансова дисциплина", смята още Томов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1533 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини