Ставаш учител - плащат ти сметките

  • 08 януари 2013 07:00

  • 2800
  • 1
Ставаш учител - плащат ти сметките
© Булфото

Ставаш учител - поемаме сметките ти за следващите две години. Такава оферта към завършващите тази година висшисти отправят от фондация "заедно в час", съобщава вестник "Преса".

Неправителствената организация ще наема прясно дипломирали се младежи за преподаватели по различни предмети. Макар заплатата да не е по-висока от стандартната за младши учител - 480 лева, от "Заедно в час" се надяват да привлекат нови хора в просветната система, като плащат режийните разходи или кквартирата, ако на учителя се наложи преместване в друг град.

Парите идват от фондация "Америка за България". Включените в програмата ще имат и друга награда - след завършването на две учебни години ще получават съдействие за магистратура в престижен университет или започване на работа в някоя от многобройните корпорации, които подкрепят "заедно в час".

Последвайте канала на

2800 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
....

2013.01.08 | 11:12

1
Eдно време учители запалиха пламъка на свободата... Сега учителите са първите рушащи нацията в ролята си на проводник на европейските ценности на мултикултуризъм и помярщина...

Добави коментар

Водещи новини