Заплашиха със смърт съпруга на Кристина Патрашкова

  • 03 януари 2013 13:51

  • 2013
  • 3
Заплашиха със смърт съпруга на Кристина Патрашкова
©

"Получих смъртна заплаха", съобщи в предаването "12+ 3"  по БНР Иво Димитров, главен редактор на вестник  "Свободен народ".

Това се е случи на 29 декември вечерта.

"Пред входната врата на жилището ми намерих два черни плика, в които риба беше увита в коледния брой на вестник "Свободен народ". Препратката към романа на Марио Пузо " Кръстникът" е директна и в това четиво за мафията изпращането на риба означава смърт", каза той.

"Категорично смятам, че зад тази зловеща заплаха стоят хора от политико-икономическите кръгове на управляващите днес в България и на техните сателити. Вестник "Свободен народ" е една от малкото медии, която е остро критична към властта. Критикували сме премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, критикували сме Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, Мирлослав Найденов, почти всички останали министри от кабинета. Имаме много сериозни разработки за олигарси и политици като Емил Димитров, Веселин Марешки, Лъчезар Цоцорков и много други", каза Димитров, Той допусна вероятност заплахата да е насочена срещу съпругата му Кристина Патрашкова.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2013 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Емил Боев

2014.01.21 | 23:53

3
Иво, заплахата за убийство по мафиотски маниер може да идва от: ТИМ, Бандита Марешки и някой и друг олигарх в БГ

2014.01.21 | 23:53

2
И защо ги заплашели едва сега а не при предишните им изяви.Да не за пръв път да изкарват записи.Май тоя път не са били сигурни дали ще им се размине затвора за подправяне и фалшифициране затова и се отказаха от записите.
Тиквоча

2014.01.21 | 21:38

1
Тиквоча е поклоник на Марлон Брандо-изпълняващ ролята на дон Корлеоне-ясно.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини