Румен Драганов: България не може да прави добър имидж с крадени снимки

  • 03 януари 2013 10:37

  • 1185
  • 1
Румен Драганов: България не може да прави добър имидж с крадени снимки
©

Румен Драганов, директор на Института за анализи и оценки в туризма коментира гафа със снимката от Колорадо в президентското Новогодишно обръщение.

"Не можем да показваме красива природа с крадени снимки. Администрацията на президента трябва да плаща авторски права. Фонът е лъжлив, снимката е лъжлива. Президентът разполага със собствена библиотека. Нека да го видим в естествена среда. Изкуствената среда, в която е поставен с крадени снимки е неместна. Самата реч е за това, че трябва да бъдем честни и работливи и да вървим в правилната посока. За 48 часа речта не е качена на сайта и никой не е реагирал. А това трябва да става много бързо. Този гаф ще стане достояние и в чужбина, включително в Колорадо. Това е измама и подвеждаща реклама", категоричен бе пред БНР Драганов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1185 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.01.26 | 00:54

1
Всичкото ни е наред, загрижили сме се за снимки, на които даже не обръщаме внимание. И който го раздуха в чужбина, страхотна "услуга" ще ни направи. Защото не вервам в Колорадо да гледат българския президент какво казал за НГ.

Добави коментар

Водещи новини