ВМРО: Йордан Опиц е символ на българската безпомощност

  • 03 януари 2013 08:15

  • 1765
  • 3
ВМРО: Йордан Опиц е символ на българската безпомощност
©

Ще бъде пусната нова молба до вицепрезидента Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на за помилването на Йордан Опиц, съобщи в сутрешния блок на Нова телевизия Ангел Джамбазки от ВМРО.

Той поясни, че молбата ще бъде от друго име, за да не бъде това повод молбата да бъде отхвърлена. Джамбазки съобщи, че и ако тя бъде отхвърлена, ще бъде подадена друга молба. "Този човек е жертва", добави още той.

Журналистът Иван Бакалов обаче смята, че Йордан Опиц не трябва да бъде помилван. Той съобщи, че е проучил много добре случая с иконописеца. Бакалов обвини Ангел Джамбазки, че отказва да уважи решението на съда, което е дадено на три инстанции.

От своя страна Джамбазки заяви, че съдебните решения не се коментират и не ги отрича. Той поясни, че просто се възползва от възможността вицепрезидентът да  помилва Опиц. Според Джамбазки, иконописецът е символ на българската безпомощност. "Държавата трябва да си влезе в ролята или да даде възможност хората да се пазят", добави  още Ангел Джамбазки.

Десислава Станева
1765 3

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари 3

Добави коментар
ЕХО

2013.01.09 | 15:09

3
интересно ако те обират няколко пъти дали ще мисли човек по този левашки начин със сигурност щях да го гръмна този наркоман и защо нищо не се говори за това идиотче което вижда пистолет и го подминава като малка гара нещо има мътно тук а от мангалката не се и очаква нещо повече

2013.01.09 | 15:05

2
не знам на какво е символ ама за мен Опицката си е задоволявал страстта да убива, и до един момент е нямало реакция и възмездие, никой не е давал 5 пари, та изведнъж става забавно, пък плячката е вълнуваща и достойна не е твърде лесна. Обаче му дават там 4-5 години. А Джамбазката и дупе си ще даде понеже идват избори, а там са големите пари.
Милиционер

2013.01.09 | 15:05

1
Циганката помилва само своите събратя,циганската партия Герб 0% на изборите-БАСТА.

Добави коментар

Водещи новини