Пловдив посреща 2013 г. с 3000 изстрела

  • 31 декември 2012 10:34

  • 34
  • 0
Пловдив посреща 2013 г. с 3000 изстрела
©

Пловдвичани ще посрещнат Новата 2013 година с уникална заря от над 3 хиляди изстрела. При ясно време пищните светлинни водопади ще се виждат не само под тепетата, но и в съседните населени места. Празничната програма пред общината започва точно в 22 часа, съобщи БНТ.

Първи на сцената на площад "Стефан Стамболов" се качват любимците на тийнейджърите Скилър и Лилана. И след изпълненията им градусът на емоциите ще остане висок, защото шоуто продължава с Мария Илиева. Минути преди полунощ, за първи път на открито в центъра на града на специална телевизионна стена ще се излъчи и Новогодишното обръщение на президента Росен Плевнелиев. Веднага след това е и кулминацията, която общината подготвя - уникална заря. В първите секунди на Новата година от Бунарджика и Сахат тепе ще полетят над 3 хиляди изстрела. А по традиция празничното хоро ще поведат танцьорите от ансамбъл „Тракия".

След полунощ на сцената се качват „Мери бойс бенд". За всички, останали до края на купона, ще има и извънредни автобуси. Допълнителните курсове на рейсовете ще бъдат по 5 маршрута и ще се изпълняват през интервал от 30 минути до 2 часа след полунощ.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
34 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини