Жена заменя убития шеф на Национална спортна база

  • 29 декември 2012 06:45

  • 4013
  • 3
Жена заменя убития шеф на Национална спортна база
© Булфото

Жена става изпълнителен директор на Национална спортна база, съобщава "Стандарт". Велина Бъчварова ще оглави дружеството, след като Петър Божилов загина при инцидент по време на лов в средата на декември.

Бъчварова е бивш служител на образователното министерство в отдел "Имоти", а после и председател на борда на директорите на НСБ.

В същото време министър Свилен Нейков сподели, че отминаващата година е била трудна за родния спорт и свързана с повече надежди за олимпиадата в Лондон.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4013 3

Коментари 3

Добави коментар
bat pan4o

2012.12.30 | 23:16

1
АМА ТУИ ЖЕНА ЛИ Е БЕ.КАК ПРИЛИЧА НА ЕДИН ТРАВЕСТИТ ОТ ВАРНА ДЕТО СЯКА ВЕЧЕР СЕ ГРИМИРА В ТОАЛЕТНАТА НА ЗАКУСВАЛНЯ "ТРОПС КЬЩА".
suvest

2012.12.30 | 23:54

3
Не е лошо да си оправиш правописа и били уточнил за травестита. Доколкото разбрах , всяка вечер сте си в тоалетната на ЗАКУСВАЛНЯ "ТРОПС КЬЩА",но не ми стана ясно, ти на него или той на теб?
suvest

2012.12.30 | 23:46

2
Мръсни , долни плазмодии,как си позволявате да коментирате по този гнусен начин човек , който не познавате . Заради такива комплексирани и никому ненужни психопатски отрепки като вас ,България е на този хал . Вместо да се захванете за нещо полезно,вие по цял ден дремете във форумите и се чудите кой да оскверните . ЗЛОБНИ ПАРАЗИТИ. Какво са ви виновни хората,че сте отраснали вероятно в семейства на алкохолици и проститутки,защото предимно такива същества създават изчадия като вас . Настръхвам при мисълта в какво общество живеем.

Добави коментар

Водещи новини