От БДЖ ще подобравят обслужването на пътниците

  • 27 декември 2012 11:38

  • 851
  • 0
От БДЖ ще подобравят обслужването на пътниците
©

От 3 януари 2013 г. БДЖ ще промени разписанията на някои влакове и ще пусне допълнителни в различни железопътни участъци с цел подобряване на транспортното обслужване на пътниците от отделни населени места в страната. 

Предстои пускането на още два влака между Пловдив и Асеновград, които ще се движат в сутрешните часове през работните дни от седмицата. Допълнителни влакове ще пътуват сутрин и от Враца до Червен бряг, както и между Шумен и Попово. През следобедните часове ще бъдат пуснати още два допълнителни влака между Горна Оряховица и Плачковци.

За жителите от населените места в участъка между Генерал Тодоров и Петрич, както и между Генерал Тодоров и Кулата, ще бъдат пуснати в движение общо 13 пътнически влака. Сутрешният пътнически влак 20101 от София за Червен бряг, който заминава от Централна гара- София в 5.10 ч., ще се движи по променен маршрут. Той ще пътува по маршрута София - Враца, като по този начин ще се осигури възможност за пътуване от Мездра до Враца в сутрешните часове на деня.

За пътниците от населените места между Радомир и Перник ще бъде осигурено допълнително обслужване с железопътен транспорт, като за целта два пътнически влака между Кюстендил и Радомир ще пътуват по удължен маршрут до Перник.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
851 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини