Агенцията по заетостта: Ще преместим българите от трудовия лагер в Израел

  • 25 декември 2012 08:25

  • 1247
  • 1
Агенцията по заетостта: Ще преместим българите от трудовия лагер в Израел
©

Условията, в които работят българите в действителност не отговорят на изискванията. Това каза изпълнителният директор на Агенцията по заетостта Камелия Лозанова по повод отвратителните фургони, в които са настанени български строители в Израел.

Това е резултат от ситуацията, в която се намира в момента Израел. Имаме уверение, че хората ще бъдат преместени в най-кратки срокове, каза Лозанова. На въпроса дали това ще се случи в най-кратки срокове, тя каза, че не може да се ангажира със срокове. Подобен случай е имало с работници, които са работили в близост до Ивицата Газа. Над 600 души работят в Израел и са единици, които са настанени в подобни условия. Има случаи, когато българи са местени на хотел със съдействието на посолството. Не трябва работниците, които са сигнализирали за този случай да се отрази негативно на българите и те да бъдат уволнени.

Последвайте канала на

Novini.bg
1247 1

Коментари 1

Добави коментар

2012.12.25 | 14:49

1
КАКВО ДРУГО ДА СЕ ОЧАКВА ОТ ИЗРАЕЛ? НА ТЯХ НЕ ИМ ПУКА ЗА НИКОГО, ОСВЕН ЗА ТЯХ САМИТЕ. НАДЯВАМ СЕ, ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА ПОМОГНЕ НА НАШИТЕ ПОСТРАДАЛИ СЪНАРОДНИЦИ.

Добави коментар

Водещи новини