Мирослав Найденов: Едва ли ще изхраним света

  • 08 юли 2011 08:35

  • 1408
  • 1
Мирослав Найденов: Едва ли ще изхраним света
© Интернет

Това каза министърът на земеделието и храните Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на в "Гореща точка" по TV7.

Ще създадем регионална хранителна банка, каза Найденов по повод водените вчера разговори между израелския премиер Нетаняху и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. България притежава една от най-плодородните и чисти земи в света, а комбинацията от природните ни ресурси и високите технологии на Израел ще доведе до запълването на тази банка, допълни той.

Найденов уточни, че разговори в тази посока вече се водят в сесията на ООН и ФАО (Световната организация по прехраната и земеделието) и се очаква проектът да бъде успешен.

Голямо предимство е , че имаме не малка територия като държавен поземлен фонд, над 2.5 млн. дка . държавни ниви, от които 1.5 млн. могат да бъдат заделени, посочи земеделският министър.

Израел са водещи в света по отношение на генетиката. Швейцарските крави са най-красиви, но израелските дават най-високи добиви мляко, каза той.

Министърът на земеделието и храните предупреди да се пазим от яйца с фалшив печат и да гледаме лазерния печат, подобен на баркод отстрани на яйцето. Той е ясен и четлив и съдържа данни за страната на произход, каза още Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1408 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Svetlyo

2011.07.08 | 17:54

1
Стига бе!!!Ти не чу ли какво каза "ТОЙ"!Я си затваряй устата!Смешници!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини