БДЖ спря седем пътнически влака

  • 21 декември 2012 13:10

  • 957
  • 0
БДЖ спря седем пътнически влака
© Булфото

Поради усложнената зимна обстановка в Североизточна и Източна България продължава да бъде затруднено движението на влаковете, които пътуват в тези железопътни участъци.

Някои от влаковете по тези направления се движат със закъснения.

Поради обилни снегонавявания, както и поради необходимост от по-дълго изчакване на локомотиви и вагони от други композиции, се отменя движението на някои пътнически влакове. До настоящия момент са отменени общо седем, предаде БТВ.

Единият е пътническият влак № 28222 от Добрич за Кардам, който обичайно заминава от Добрич в 7:40 ч. За пътниците от този влак е осигурен превоз с автобус. Пътническият влак № 28103 от Кардам за Варна, който тръгва в 9:05 ч., няма да се движи в участъка между гарите Кардам и Добрич. За пътниците от този влак е осигурен превоз с автобус. Пътническите влакове Горна Оряховица - Стара Загора, Русе разпределителна - Горна Оряховица и Бургас - Карнобат няма да пътуват. Влакът Стара Загора - Горна Оряховица, който заминава в 10:35 ч., няма да пътува в участъка между гарите Дъбово и Горна Оряховица.

Бързият влак № 8612 от Бургас за София, който заминава в 15:45 ч., ще спира на всички гари и спирки в участъка между Бургас и Карнобат по маршрута на отменения пътнически влак Бургас-Карнобат.

Последвайте канала на

957 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини