Официално! Синьото гориво поевтинява с 9,8%

  • 20 декември 2012 11:31

  • 785
  • 0
Официално! Синьото гориво поевтинява с 9,8%
©

9,8% ще падне цената на синьото гориво от 1 януари 2013 година, съобщи на пресконференция шефът на ДКЕВР Ангел Семерджиев, предаде репортер на novini.bg.

До края на деня ще станат ясни с колко точно ще поевтинее парното за съответните градове. Новите цени ще бъдат публикувани на сайта на ДКЕВР. Семерджиев уточни, че най - голямо ще бъде намалението за София. 

Ангел Семрджиев призова гражданите да бъдат коректни и да си плащат редовно сметките за парно и топла вода. Той посъветва и Топлофикациите да инвестират.

Шефът на "Топлофикация - Плевен" Валентин Терзийски отговори на журналистически въпрос свързан с покупката на русенската топлофикация. Припомняме ви, че шефът на "Булгаргаз" Димитър Гогов заяви, че топлинното дружество дължи 20 млн. лв. на "Булгаргаз", а ще купува "Топлофикация - Русе" за 27 млн. лв. Терзийски поясни, че до преди 24 дни плевенската топлофикация е дължала 0 лв. на "Булгаргаз". Той информира, че сега дълговете възлизат на 3 млн. лв., а до Нова година се очаква да станат 4 млн. лв. Валентин Терзийски съобщи също така, че "Топлофикация - Русе" ще се купува с кредит.

Последвайте канала на

Десислава Станева
785 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини