Меглена Кунева: Изпълнителната власт явно се меси в съдебната

  • 19 декември 2012 07:43

  • 758
  • 4
Меглена Кунева: Изпълнителната власт явно се меси в съдебната
©

"Положението на хората, засегнати от земетресението е изключително сложно. Въпросът се решава буквално за тези, които успеят да се докопат до някаква помощ или медия, която застава на тяхна страна", каза в ефира на сутрешния блок на БТВ председателят на "България за гражданите" Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

Тя е категорична, че това не е политически въпрос, а човешки. "Наистина трябва всеки да си свърши работата", добави още Кунева.

Председателят на "България за гражданите" коментира предстоящия избор на нов главен прокурор.  По думите й, който и да спечели ще бъде преследван от сянката на съмнение.

Според Кунева, изпълнителната власт се намесва в съдебната. Тя е категорична, че за това има примери и факти, в които един или друг е пряко свързан с властта.  На въпрос дали президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното трябва да реагира, Меглена Кунева  отговори, че той е направил, каквото може при избора на констутиционен съдия.

Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 заяви, че най - голямата болест е намесата в съдебната власт. "Когато започнат да се въртят телефоните, става това, на което сме свидетели сега". Тя поясни, че вероятно е имало подобни намеси и в правителството на НДСВ и на Тройната коалиция, но не е била висока в такава степен.

Последвайте канала на

Десислава Станева
758 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.01.04 | 14:51

4
съдебната власт не си свърши работата, иначе ако беше обратното ти нямаше сега да дрънкаш безполезни глупости, а да си в затвора,

2013.01.04 | 14:51

3
как веднъж работа за пет пари не свърши, а само празни приказки приказваш, муцуно дърта грозна
Bla-bla

2013.01.04 | 14:51

2
Нагждачка, фурнаджийска лопата, именно с тези определения бих могъл да даря Кунева, който е на власт, за добро, за зло, с него сме, сега рече да се уединява и да се самодоказва, смешна, няма какво да ни се представя, знаем се, поне веднъж да застане и да разкрие собственото си аз вместо да се крие зад чужди партии.
Стоилов

2013.01.04 | 14:50

1
една истина казва Кунева няма да се коалира, защото няма да има депутати

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини