Борисов пожела успех на Вежди Рашидов, а Плевнелиев - здраве, воля и енергия

  • 14 декември 2012 18:12

  • 664
  • 0
Борисов пожела успех на Вежди Рашидов, а Плевнелиев - здраве, воля и енергия
©

Министърът на културата Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко получи днес поздравителни писма и адреси по повод рождения си ден от премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, председателя на 41-ото Народно събрание Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23, както и от много институции, творчески съюзи и неправителствени организации.

Специални поздрави и приветствия на министър Рашидов в кабинета му в Министерството поднесоха и деца от Националния учебен комплекс по култура с лицей за изучаване на италиански език и култура – Горна баня.

В поздравителния адрес на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г до министър Рашидов се казва: „Уважаеми г-н Рашидов, най-сърдечно Ви поздравявам по повод Вашия рожден ден. Желая Ви здраве, творчески дух и още много успехи. Една нация се припознава чрез нейната история, а бъдещето й се основава именно в развитието на културата – огледалото на всеки народ. Вие имате огромен принос в областта на опазването и експонирането на нашето културно-историческо наследство. В професионален план се надявам и вярвам, че ще продължите все така умело и с успех да ръководите Вашето министерство. През последните години доказахте, че благодарение на предприетите реформи, българското изкуство може да бъде повод да се гордеем с нашата идентичност, както и да привличаме чуждестранен интерес към забележителни обекти в страната ни.
Поддържам изцяло Вашата позиция, че във време на криза, културните и творчески индустрии дават принос в утвърждаване на иновации, нови професии, като допринасят съществено и за икономическия растеж на България. Уверен съм, че с воля, амбиции и опит, каквито Вие притежавате, ще постигнете целите, които правителството си поставя за по-доброто бъдеще на нашата държава.
Още веднъж, честит рожден ден. Вярвам, че ще отбележите празника в добро настроение и в компанията на любимите си хора” – с тези думи завършва писмото на премиера Борисов, получено днес от министър Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко.

„Уважаеми министър Рашидов, приемете моите сърдечни и искрени поздрави по случай Вашия рожден ден. Министерството, което ръководите, е гарант за опазването, развитието и съхранението на културното и духовно наследство на нацията и има съществена роля за утвърждаването на положителния образ на България по света.
Уверен съм, че и занапред няма да пестите сили за постигането на националните приоритети в областта на културата, изкуството и духовността, издигайки престижа на държавата и самочувствието на сънародниците ни. Пожелавам Ви здраве, воля и енергия за реализиране на бъдещи идеи и проекти. Честит празник”, се посочва в поздравителното писмо на президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, получено от министър Рашидов.

Искрени поздравления и благопожелания за здраве, щастие и нови успехи изпрати днес на министър Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко и председателят на 41-ото Народно събрание Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23.

Последвайте канала на

Десислава Станева
664 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини