Папазова: Да се разграничат моделските от проститутските агенции

  • 13 декември 2012 09:16

  • 1573
  • 2
Папазова: Да се разграничат моделските от проститутските агенции
© Булфото

Ирина Папазова, която държеше правата на конкурса "Мис България", си партнирала с Мирослав Йончев за ползване на момичета от неговата агенция My agency за кастинги и реклами. Името на Папазова изплува от СРС-та вчера по дело за склоняване към проституция и трафик на момичета.

Обвиняеми по него са Антон Петров-Хамстера, който е дясна ръка на тартора на Октопода Алексей Петров, Мирослав Йончев и Цветко Цветков.

По време на заседанието в СГС по мярката за нетоклонение на Йончев наблюдаващият прокурор цитира записи от разговор между Йончев и Павел Стойков. "Обади се на Ирина, че тук има две много хубави девойки, които трябва да заминат за чужбина", казал Стойков на Йончев.

При разпит Стойков уточнил, че става дума за Папазова. Според прокуратурата тримата обвиняеми склонявали момичета от My agency, чийто управител бил Йончев, да предлагат сексуслуги срещу заплащане.

"Обръщала съм се към Йончев, за да намери моделки. Те са ни трябвали за кастинги и реклами", коментира пред "Телеграф" Папазова, която е и шеф на модна агенция "Интерсаунд".

"Все пак не забравяйте, че в България няма много професионални модели. Затова се налага легалните агенции у нас да си партнираме. В тази връзка са контактите ми с Йончев", допълва Папазова. Тя обяснява, че още не е викана на разпит. На въпрос дали скандалите се отразяват зле на бизнеса й и дали има отлив на момичета от подиумите, тя бе категорична: "Не, даже напротив. Радвам се, че по този начин ще стане ясно коя агенция работи като моделска и коя като проститутска. Крайно време беше двете ниши да се разграничат".

Последвайте канала на

1573 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.01.11 | 19:32

2
Нека не забравяме, че една друга мутреса, изживяваща се като шеф на модна агенция, къде седне-стане повтаря същото.Тоест, как нейната агенция е чиста и непорочна, как момичетата не проституирали и как имало агенции ментета, предлагащи проститутки.Да де, ама точно модели от нейната агенция все са забъркани в секс скандали.А едната даже прави кариера в порноиндустрията.Това дали е случайно?
Димитър Димитров

2014.01.11 | 19:32

1
Ми тя нишата на моделските агенции май е празна...

Добави коментар

Водещи новини