Плевнелиев ще даде старта на ски сезон 2012/13

  • 12 декември 2012 21:52

  • 888
  • 1
Плевнелиев ще даде старта на ски сезон 2012/13
© Булфото

Президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното ще даде старта на ски сезон 2012/13 в Пампорово и Банско на 15 декември, съобщава "Стандарт".

Държавният глава ще мине първо през родопския курорт, след което ще се отправи и към зимната столица на Балканите. Очаква се в Пампорово и Банско да бъде и министърът на физическото възпитание и спорта Свилен НейковСвилен Нейков Свилен Емилов Нейков е български състезател и треньор по гребане, министър на физическото. В събота ще дадат старт на ските и в Банско. Тази година за първи път зимният сезон в три от водещите български ски курорти се открива едновременно.

Стартът на ски сезона в Пампорово ще е на плаца пред хижа "Студенец". Тържеството включва водосвет, песните на ансамбъл "Родопа", много изненади за гостите. Ще има и демонстрации по белите трасета и томбола с награди за гостите на курорта. Сред атракциите за празника е зимният шоуспектакъл с националния демо тийм от ски учители и зимен ски балет. За 15-и и 16-и феновете на ските в Пампорово ще карат безплатно по пистите.

В събота в 12,30 ч култовата песен "Дим да ме няма" ще даде старт на купона в Банско.

Последвайте канала на

Десислава Станева
888 1

Коментари 1

Добави коментар
koko

2012.12.13 | 11:09

1
тоя се счупи само да ходи

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини