Ученички са млатиха заради коледна украса

  • 07 декември 2012 13:15

  • 2506
  • 4
Ученички са млатиха заради коледна украса
©

Две момичета от Търговската гимназия в Пловдив са сбиха заради коледна украса.

Инцидентът е станал в голямото междучасие, съобщи Дарик радио.

Пред Дарик 11-класничката Александра заяви, че скандалът избухнал, след като другото момиче поискало да махне украсата в кабинета, направена от по-малки ученици. Според полицията именно Александра Йоцова е започнала да скубе съученичката си. Тогава дежурната учителка Аня Алексиева се намесила и я хванала за ръцете.

Александра твърди, че преподавателката я е ударила два пъти по рамото. Подала е жалба срещу нея във Второ РУП. Веднага след скандала момичето се обадило по телефона на приятеля си Стоян Стоянов, който бързо пристигнал в училището с автомобила си. 19-годишният младеж изтърпява в момента наказание от девет месеца пробация заради едро хулиганство.
Той влязъл в сградата и се държал невъзпитано и арогантно с ръководството на гимназията, откъдето подали сигнал в полицията.

Младежът е бил привикан във Второ РУП, където започнал да буйства, след като разбрал, че ще бъде задържан за 24 часа. Повалил един полицай на земята, а друг ударил в гърдите.

От полицията коментираха, че е назначена съдебно-медицинска експертиза на единия от служителите на реда, на когото Стоян е посегнал.

Адвокат Димитър Илчев, който е защитник на момчето, заяви, че все още обвинение срещу клиента му не е повдигнато. Той добави, че ще настоява да види записа от охранителните камери във Второ РУП, за да се види как са действали служителите на реда.

„Вярно е, че синът ми е буен, но и полицаите му скочиха. Стоян беше осъден на пробация през септември, когато пак беше тръгнал да защитава приятелката си Александра", каза майката на Стоян - Цветана.

От Регионалния инспекторат по образованието съобщиха за Дарик, че са направили проверка и разполагат с доклад от директора на гимназията Славейка Иванова. Самата тя обясни, че в момента тече разследване и не може да коментира случая.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2506 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Н

2014.11.20 | 18:50

4
баси му и долната курва
agentorange

2014.11.20 | 18:50

3
Хайде сега да осъдете Стоянчо мамин ефективно и вътре да му обръщат внимание цветнокожите съкилийници и да видим дали после ще бъде едър хулиган!
Възмутен

2014.11.20 | 18:50

2
Не пробация, пандела трябва за такива келеши..........
Анонимен - отвратен

2013.12.28 | 22:07

1
И къде е държавата, някаква седемнайсет годишна тинейджърка да работи по разни долнопробни барове, в т.ч. и стриптиз клуб и да се развавя пред аудиторията от хора полу - гола. Интернет е пълен с материали по тези действия.

Добави коментар

Водещи новини