Борисов вкара два гола в мач в памет на Атанас Михайлов

  • 05 юли 2011 21:00

  • 1949
  • 0
Борисов вкара два гола в мач в памет на Атанас Михайлов
©

В двубоя между ветераните на "Локомотив" /София/ и отбора на приятелите на Начко участваха много от легендите на българския футбол.

В редовното време мачът завърши наравно - 3:3,- а след изпълнение на дузпи ветераните на "Локомотив" победиха с 4:1, като единствената реализирана дузпа за състава на приятелите на Начко бе изпълнена от Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

В редовното време голмайстори за отбора на приятелите на Начко бяха Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г - два гола, и Георги Богданов, а за ветераните на "Локомотив" /София/ с реализаторски умения се отличиха Димитър Васев, Нако Дойчев и Виктор Михайлов - син на Начко Михайлов.

В отбора на приятелите на Начко играха Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Павел Панов, Войн Войнов, Емил Спасов, Божидар Искренов, Емил Бучински и др., а на резервната пейка на състава бе Димитър Пенев - футболният треньор "номер 1" на България 20-и век.

Сред ветераните на "Локомотив" /София/ личаха имената на Йордан Стойков, Ангел Колев, Бойчо Величков, Нако Дойчев, Кирил Метков, Дончо Донев и др.

Всички футболисти - и от двата отбора, играха с фланелки с номер 10, каквато носеше бившият нападател на "Локомотив" /София/ и на българския национален отбор Атанас Михайлов.

Последвайте канала на

БТА
1949 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини