Калин Георгиев: Ставаме известни само посмъртно

  • 05 юли 2011 08:17

  • 2649
  • 0
Калин Георгиев: Ставаме известни само посмъртно
© Булфото

Това каза в сутрешния блок на БНТ главният секретар на МВР Калин ГеоргиевКалин Георгиев Калин Георгиев е роден в Пловдив. Завършва руска филология в Пловдивския университет. „За съжаление, много от нас стават известни посмъртно, което не е добре", каза той.

Преди две години се говореше много често за организираната престъпност, но сега вече няма отвличания срещу откуп, няма магистрални грабежи, няма поръчкови убийства. Това означава, че МВР се справи с една от амбициозните си задачи, заяви главният секретар на МВР. Той допълни, че има успех и в другата им задача - да се върне доверието на гражданите.

„Не можем да поставим полицейски служител пред всяка къща и е проблем опазването на реда в малките населени места", поясни Калин ГеоргиевКалин Георгиев Калин Георгиев е роден в Пловдив. Завършва руска филология в Пловдивския университет.

Във връзка с даренията на МВР, Георгиев заяви, че е била сформирана работна група със заповед на вътрешния министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, която да създаде нови правила. Трябва да се извърши проверка и да се види действително с кой е сключен такъв договор за дарение, поясни още главният секретар на МВР.

Последвайте канала на

2649 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини