Подвързват чалга тетрадките с емблема на школото

  • 12 септември 2012 06:21

  • 1296
  • 1
Подвързват чалга тетрадките с емблема на школото
©

Директори на шуменски училища са готови да поръчат подвързии с емблемата на училището за първокласниците, за да спрат инвазията на фолкпевиците от кориците на тетрадките, стана ясно след заседание на ръководители на училища в региона, пише в. Монитор".

Забрана на тетрадки с певци и певици върху кориците обяви на съвещание с директори на училища в Шумен началникът на регионалния инспекторат по образованието доц. Добромир Добрев. Това не ми е хрумнало на мен, това го говорихме на национално съвещание в Търново преди седмица с министъра, коментира пред журналисти Добрев. Ако се появили тетрадки с АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. или ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и например трябвало да бъдат взети мерки.

“Директорът да прецени как ще действа, ако в някои класове са закупили тетрадки с изображение на певици, певци и мъже с оръжие. Недопустимо е такива, как да ги наречем, естетически неиздържани тетрадки да влизат в едно неукрепнало детско съзнание”, обяви доц. Добрев, но не разтълкува кой ще оценява дали една корица е естетическа.

“Родителите чудно защо са му ги купили и така нататък, но ние ще си вземем мерки, дори ако трябва - някои от директорите ми казаха, ще се направят подвързии с емблемата на училището за първокласници, второкласници”, обясни още началникът и каза, че всеки директор по някакъв начин щял да си реши този проблем.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1296 1

Коментари 1

Добави коментар
iron

2012.09.17 | 14:14

1
аплодирам тази идея и подкрепям

Добави коментар

Водещи новини