27 ноември е обявен за неучебен ден в община Севлиево

  • 26 ноември 2023 16:03

  • 675
  • 2
27 ноември е обявен за неучебен ден в община Севлиево
© Pixabay

27 ноември е обявен за неучебен ден за децата от община Севлиево. Това съобщи на страницата си във Фейсбук кметът на Севлиево д-р Иван Иванов. 

„Поради усложнената метеорологична обстановка на територията на Община Севлиево, понеделник, 27 ноември ще бъде неучебен ден. Ще работят единствено детските градини в град Севлиево. Община Севлиево се обръща към родителите на всички пътуващи деца да ги оставят у дома до пълно справяне с последствията от обилните снеговалежи“, се казва в съобщението. 

В община Бяла утре ще бъде неучебен ден

Припомняме, че Община Севлиево обяви дежурна телефонна линия за спешни ситуации – 0675 396 112. В община Севлиево няма бедстващи хора, обстановката в град Севлиево е овладяна и е започнало почистване на улиците. По данни на местната администрация, метеорологичната обстановка в община Севлиево е усложнена.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
675 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.11.26 | 21:05

2
Уникално лекарство за мъже, което взриви интернет не само помага в леглото (3 пъти по-ефективно от виагра), но и лекува простатит, безплодие, еректилна дисфункция, плешивост и премахва излишните мазнини по корема. Повече подробности тук-----> gg.gg/blumag

2023.11.26 | 16:16

1
Уникално лекарство, което взриви интернет: напълно безопасно е на всяка възраст и много по-добро от виагра. С негова помощ ще имате силна и дълготрайна ерекция, много спeрма и повишена издръжливост, а също така лекува простатит, плешивост и помага за отслабване. Прочетете го сами-----> mub.me/medik

Добави коментар

Водещи новини