Румен Радев: Привличането на стратегически инвестиции изисква обединените усилия на всички институции 

  • 26 септември 2023 15:07

  • 779
  • 2
Румен Радев: Привличането на стратегически инвестиции изисква обединените усилия на всички институции 
© Президентство на Р. България
Слушай новината Слушай новината

Привличането на стратегически инвестиции изисква обединяването на усилията на всички институции, подкрепа и гаранции от най-високо политическо ниво и това е кауза, за която президентската институция не е преставала да работи. Това заяви президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на на среща на „Дондуков“ 2 с министъра на икономиката и индустрията Богдан Богданов Богдан Богданов През 2022 г. Богдан Богданов е назначен за изпълнителен директор на Българската агенция за, на която го запозна с наскоро проведените от него разговори на най-високо политическо ниво за привличането на стратегически инвестиции у нас.

Държавният глава поздрави Богдан Богданов Богдан Богданов През 2022 г. Богдан Богданов е назначен за изпълнителен директор на Българската агенция за за работата му начело на  Българската агенция за инвестиции в рамките на мандата на последното служебно правителство, когато бе създадена една от най-големите икономически зони на Балканите – в Доброславци. Проектът дава възможности за мащабни инвестиции в областта на зелената икономика, автомобилната индустрия и електрическата мобилност.

Министърът на икономиката и индустрията Богдан Богданов Богдан Богданов През 2022 г. Богдан Богданов е назначен за изпълнителен директор на Българската агенция за заяви, че работата по ключови за България проекти продължава и положените усилия в тази насока следва да бъдат надградени. Той постави акцент върху необходимостта от осигуряването на предвидимост за бизнеса, за да бъдат реализирани потенциалните инвестиционни намерения. Богданов благодари на президента за посещението му на проведения наскоро Международен панаир в Солун, в който страната ни бе почетна страна участник. Той открои и приноса на служебното правителство, президентската институция и Министерството на икономиката и индустрията за организацията на българското участие в международното търговско изложение.

Министър Богданов: Сътрудничеството с пристанище Солун ще отключи нови инвестиции у нас

Последвайте канала на

Десислава Станева
779 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
баба

2023.09.27 | 23:32

2
С какво ще ги привлечеш, с миризливите си ''зелени''чорапи...ХА..ХА..!

2023.09.26 | 18:39

1
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами ----> welcome.to/biocom

Добави коментар

Водещи новини