Започва изграждането на нова детска градина в софийското село Мировяне

  • 12 август 2022 13:58

  • 1127
  • 1
Започва изграждането на нова детска градина в софийското село Мировяне
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Теренът за изграждането на новата детска градина в софийското село Мировяне е разчистен, съобщи кметът на "Нови Искър" Даниела Райчева, предава БНТ.

Предстои да стартират строителните дейности.

Градината ще бъде за 90 деца и ще е с четири групи - две градински и две яслени. Всяка група ще има собствена площадка за игра, една обща физкултурна площадка, медицински кабинет и физкултурен салон. Сградата ще разполага и със собствено кухненско помещение.

Фандъкова: Обявяваме още около 1600 нови свободни места в детските градиниТеренът, на който ще бъде разположена детската градина, е със зеленина и големи дървета, които да пазят сянка.

Откриването на строителната площадка е предвидено за 15 август.

Виолета Симеонова
1127 1

Коментари 1

Добави коментар
Умник Гюро

2022.08.12 | 14:12

1
Ето ви накратко основните образователни приоритети на Бай ви Гюро: 1. Да се спре незабавно насилственото тровене/ваксиниране/убиване на българските ученици и деца. Тези, които въведоха ваксинирането, да се изпратят доживотно в затвор. 2. Да се забрани със закон сатанистката идеология, налагана в българските училища, и всякакви трансджендърски-педофилски практики. Тези, които въведоха тези античовешки идеологии, да се изпратят доживотно в затвор. 3. Да се забранят със закон измислиците за азиатски произход на българския народ. Всички учебници по история, литература и обществознание да се извземат. Да се назначат млади учени, независими, които да напишат учебници по истинска българска история и литература. 4. Да се разпуснат със закон масонските организации БАН, всички настоящи университети и местните областни просветни дирекции.. Досегашните ръководства на тези анти-български организации да се изпратят доживотно в затвор. Да се назначат нови състави от млади и независими учени и мениджъри. Гарантирам ви, че до 5 години след изпълнението на тези образователни приоритети Българското образование ще е отново сред най-добрите в Европа! Помнете какво ви казва Умник Гюро, ако искате да сте хора!

Добави коментар

Водещи новини