Ученици в Пловдивско минават на дистанционно обучение

  • 22 януари 2022 17:22

  • 650
  • 1
Ученици в Пловдивско минават на дистанционно обучение
© Getty (архив)

Част от учениците от шест пловдивски общини от понеделник минават на дистанционно обучение. Решението на началника на Регионалното управление по образованието в Пловдив Антоанета Пакова е след положителна резолюция от министъра на образованието и науката на доклада й и на предложение на Регионалната здравна инспекция в Пловдив. Това каза пред  БТА Пакова.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 31537

За периода от 24-ти до 28 януари 2022 г. се преустановява присъственият образователен процес и се организира обучение от разстояние в електронна среда /ОРЕС/ за учениците от пети, шести, осми, девети и 11-и клас за всички училища на територията на общините Карлово, Куклен, Пловдив, Раковски, "Родопи" и Сопот.

Директорите на всички девет училища от изброените шест общини следва да създадат необходимата организация за ОРЕС. Учениците от първи, втори, трети, четвърти, седми, десети и 12-и клас продължават да се обучават присъствено, допълни Пакова.

В Благоевградско затягат COVID мерките - учениците от 5 до 12 клас минават на онлайн обучение

 

Повече за Коронавирус

corona
Валери Зайцев
650 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
gogo

2022.01.22 | 18:00

1
...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже циреи на гъзъ му на циганина-канибал-ваксър Боко-Българоубиеца да излязат, и да се размножат, и като гъби след дъжд да никнат, а на лъжливия му език язва да излезе! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже свещ скоро да му палят и заупокойна молитва да му четат. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Проклет да е и той и децата му и внуците и правнуците му до девето коляно. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Да стигнат до просешка тояга и да просят по улиците комат хляб. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Мир да не види ни на тоя ни на оня свят...¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸ .Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸: uni.su/bwT7KI

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини