Висшето училище по застраховане и финанси организира виртуален прием за студенти

  • 21 януари 2022 16:36

  • 568
  • 0
Висшето училище по застраховане и финанси организира виртуален прием за студенти
© Google Maps
Слушай новината Слушай новината

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) организира отворени врати за всички кандидат-бакалаври и кандидат-магистри на 26 и 27 януари, съобщиха от учебното заведение.

Екипът от експерти и преподаватели на бизнес университета ще разкаже повече за февруарския прием на студенти и за академичните програми и предимствата на обучението във ВУЗФ.

ВУЗФ организира конкурс за есе за пълна стипендия за обучение в магистърска степен

Кандидатите за бакалавърските и магистърските програми ще научат повече за богатото съдържание от видео лекции, които са достъпни за студентите в университета през целия процес на обучение и за всички внедрени модерни, иновативни и високотехнологични форми и методи на преподаване. Отворените врати за студенти ще са онлайн - в платформата Google meet. Тези от кандидат-студентите, които няма да успеят да се включат, могат да си запишат час за индивидуална консултация или да посетят университета на място.

По време на отворените врати преподавателите и специалистите от ВУЗФ ще дадат важни насоки около целия кандидатстудентски процес и ще разкажат повече за това как кандидатите могат да станат студенти през летния семестър на учебната 2021/2022 година и да започнат обучението си през февруари.

Какви са възможностите за стипендии, какви са сроковете за записване и какви са индивидуалните консултации и мрежата от бизнес контакти, от които може да се възползват студентите на ВУЗФ - тези и още важни теми ще бъдат представени по време на отворените врати.

На 26 януари ще са срещите с кандидат-бакалаврите, а 27 януари ще бъде отделен за консултации с кандидат-магистрите. Онлайн срещите ще бъдат стриймвани и в страниците на ВУЗФ във Fаcebook и Youtube. Приемът за летния семестър на учебната 2021/2022 година във ВУЗФ вече е отворен. Той ще продължи до края на февруари 2022 г. Всеки, които желае, може да кандидатства онлайн на https://vuzf.bg/kandidatstvay-sega.

Мая Йорданова
568 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини